Povezane vesti

"Drug mi je u sekti, a još to nije shvatio": Pevač imao nekoliko saobraćajnih udesa na praznike, progovorio o svemu

"Drug mi je u sekti, a još to nije shvatio": Pevač imao nekoliko saobraćajnih udesa na praznike, progovorio o svemu

Mondo pre 6 sati
Srećka Krečara nemamo često prilike da vidimo na estradnim događajima, a nije ni pevač koji se previše eksponira u medijima. Nedavno je gostovao u jednom potkastu gde je otkrio štošta, ali i da mu je prijatelj u sekti, a da on toga još nije svestan… »
"Moj drug je u sekti, on to još nije shvatio", pevač šokirao javnost priznanjem: "Oni su laka meta manipulatora"

"Moj drug je u sekti, on to još nije shvatio", pevač šokirao javnost priznanjem: "Oni su laka meta manipulatora"

Telegraf pre 13 sati
Pevač Srećko Krečar izneo je zabrinjavajuće detalje o svom bliskom okruženju nedavno. Gostujući u jednom podkastu govorio je o prijatelju priznavši da je on pripadnik sekte, a da ni on toga nije svestan. Srećko Krečar je otkrio da je jedan njegov dobar… »
"Moj drug je u sekti, a on to još nije shvatio" Pevač šokirao javnost priznanjem: "To su opasne stvari"

"Moj drug je u sekti, a on to još nije shvatio" Pevač šokirao javnost priznanjem: "To su opasne stvari"

Blic pre 14 sati
Poverio se da su slabiji pojedinci najpodložniji manipulacijama, naglašavajući važnost opreza. Krečar je priznao prethodne loše navike i transformaciju zahvaljujući veri. Pevač Srećko Krečar izneo je zabrinjavajuće detalje o svom bliskom okruženju, te… »
"Moj drug je u sekti, a on to još nije shvatio" Pevač otkrio kako mu se prijatelj uvukao u opasne stvari

"Moj drug je u sekti, a on to još nije shvatio" Pevač otkrio kako mu se prijatelj uvukao u opasne stvari

Kurir pre 16 sati
Srećka Krečara nemamo često prilike da vidimo na estradnim događajima, a nije ni pevač koga ćemo na tv-u gledati svaki dan. On dosta radi, pa shodno tome ima malo vremena za razgovor sa medijima. Međutim, nedavno je gostovao u jednom potkastu gde je… »

Vesti dana »