Povezane vesti
Dokumenta: Bivši izraelski premijer Barak više puta boravio u Njujorku u stanu Epstina
Euronews pre 19 sati
Bivši izraelski premijer Ehud Barak više puta je boravio u Njujorku u stanu u vlasništvu osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstina, pokazali su mejlovi koje je prošle nedelje objavilo američko Ministarstvo pravde, preneli su danas izraelski… »
Bivši premijer Izraela se družio sa Epstajnom, negira zlodela, ali najpoznatija žrtva pedofila tvrdi: "Brutalno me silovao…
Blic pre 20 sati
Dokumenti ukazuju na učestale kontakte između Baraka i Epstajna Virginia Đufre u memoarima opisuje iskustva zlostavljanja od strane "premijera" Bivši izraelski premijer Ehud Barak više puta je boravio u Njujorku u stanu u vlasništvu osuđenog seksualnog… »
Sekretar mornarice Džon Felan naveden kao putnik u Epstinovom privatnom avionu
Politika pre 22 sata
Na manifestu se pored Felana nalaze Epstin, agent za angažovanje manekenki Žan-Luk Brunel i još 12 putnika. Ime sekretara mornarice Sjedinjenih Američkih Država Džona Felana pojavilo se na manifestu leta privatnog aviona osuđenog seksualnog prestupnika… »
Vesti dana »
Ponovljeni izbori za predsednika RS: Ko će u Palatu Republike - Karan ili Blanuša
Newsmax Balkans pre 28 minutajoš 22 povezane
"Ja sam kriv, upropastio sam Jokićevu partiju": Amerikanac u svlačionici priznao grešku
Mondo pre 37 minutajoš 48 povezanih
Rusija: U Dubaiju uhapšen izvršilac pokušaja atentata na ruskog generala Aleksejeva
IndeksOnline pre 1 satjoš 19 povezanih
MUP upozorava na novu WhatsApp prevaru: Napadači preuzimaju naloge preko lažnih linkova
RINA pre 1 satjoš 17 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 9. do 15. februara)
Pressek pre 1 satjoš 18 povezanih