Povezane vesti
Tanja je vlasnica imanja blizu Smedereva gde gradi kuću: "Ja sam pored Tita jedina pevačica koja poseduje šumu"
Telegraf pre 1 dan
Tanja Savić je sav novac od nastupa uložila u plac koji je kupila u blizini Smedereva. Pevačica poseduje svoju šumu gde će izgraditi kuću iz snova. - Imam 25 ari šume kao što je Tito nekada imao. Ja sam pored Tita jedina pevačica koja ima šumu, da ne… »
Tanja Savić kupila imanje sa šumom od 25 ari: To je samo Tito imao!
Kurir pre 14 sati
Tanja Savić sreću je pronašla kraj svog partnera Muhameda Mukija Bešića, a njihova veza toliko je ozbiljna da je pevačica odlučila da kupi ogromno imanje na kom će sa svojim izabranikom i sinovima napraviti dom iz snova. Pevačica često ističe da bi… »
Tanja Savić poseduje imanje kod Smedereva: "Ja sam pored Tita jedina pevačica koja ima šumu"
Blic pre 18 sati
Uz kuću će se nalaziti bazen, veliki travnjak i kućice za kućne ljubimce. Pevačica je odlučila realizovati ovu odluku kako bi sebi i deci obezbedila veći i trajniji dom. Tanja Savić je sav novac od nastupa uložila u plac koji je kupila u blizini… »
Vesti dana »
Sutra ponavljanje prevremenih izbora za predsednika Srpske na 136 biračkih mesta
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Netanjahu putuje u Vašington: Tramp se u sredu sastaje sa premijerom Izraela
Kurir pre 20 minutajoš 2 povezane
Policijska uprava Niš građanima: Ne uplaćujte pozajmice dok ne proverite račune
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Oblačan dan i sunčani intervali na severu zemlje, najviša dnevna temperatura 14 stepeni
RTS pre 4 minutajoš 3 povezane