Povezane vesti
Na današnji dan Dea je imala strašan udes: "Čula sam se i danas sa svima, sa lekarima... zahvalna sam Bogu"
Telegraf pre 1 dan
Danas se navršava sedam godina od nezgode u kojoj je voditeljka televizije Pink, Dea Đurđević, zadobila tešku povredu ruke. Taj nemili događaj duboko je potresao javnost, ali je ujedno pokazao njenu izuzetnu snagu, hrabrost i istrajnost. Kroz dug i… »
"Zvala sam danas doktore i policiju": Trudna Dea Đurđević progovorila o najtežem periodu u životu
Mondo pre 12 sati
Danas se navršava sedam godina od nezgode u kojoj je voditeljka televizije Pink, Dea Đurđević, zadobila tešku povredu ruke. Taj nemili događaj duboko je potresao javnost, ali je ujedno pokazao njenu izuzetnu snagu, hrabrost i istrajnost. Kroz dug i… »
"Danas sam zvala i doktore i policiju" Trudna Dea Đurđević emotivnija nego ikada: "Ovaj dan slavim"
Blic pre 13 sati
Dea Đurđević je na današnji dan pre sedam godina doživela tešku nesreću koja je značajno uticala na njen život. Voditeljka redovno obeležava ovaj datum sećajući se svih koji su joj tada pomogli u oporavku. Dea Đurđević je na današnji dan pre sedam godina… »
"Danas slavim dan svoje pobede" Sedam godina od udesa u kojem je Dea Đurđević teško povređena: Ovako sada gleda na najteži…
Kurir pre 13 sati
Vesti dana »
Sutra ponavljanje prevremenih izbora za predsednika Srpske na 136 biračkih mesta
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Ako vam stigne ova poruka, ne nasedajte! Policija se hitno oglasila i upozorila građane na opasnu SMS prevaru: Jedan klik je dovoljan da izgubite novac
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Maglovito nedeljno jutro: Tokom dana oblačno, najviša dnevna do 14 stepeni
Telegraf pre 39 minutajoš 3 povezane