Povezane vesti
"Gledam kako mi kosa opada": Jedna od najlepših Srpkinja iskreno o zdravstvenom problemu, zabrinula sve
Mondo pre 8 sati
Jovana Đorđević, jedna od najatraktivnijih žena na domaćoj javnoj sceni, otkrila je da su joj nedavni zdravstveni nalazi pokazali odstupanje u jednoj stavci. Na dodatne analize odlučila se nakon što je, gledajući snimke sa jednog snimanja, primetila da… »
"Gledam kako mi kosa opada" Jedna od najlepših Srpkinja ima zdravstveni problem: "Ovo je znak za uzbunu"
Telegraf pre 9 sati
Nekadašnja manekenka Jovana Đorđević Švonja podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama zabrinutost zbog zdravstvenog problema sa kojim se suočava, nakon što je primetila promene na svojoj kosi. Naime, Jovana je otkrila da je uradila detaljne analize… »
(Foto) "gledam kako mi kosa opada" Jedna od najfatalnijih Srpkinja saznala da ima zdravstveni problem po frizuri: Ovo mi je…
Kurir pre 10 sati
Jovana Đorđević, jedna od najzgodnijih žena na srpskoj javnoj sceni, shvatila je da ima zdravstveni problem kada je gledala snimke sa jednog seta i videla da joj kosa više nije gusta kao što je nekada bila, a kada je uradila analize, videla je da je… »
"Gledam kako mi se kosa stanjuje i opada" Jedna od najfatalnijih Srpkinja zbog frizure saznala da ima problem sa zdravljem…
Blic pre 11 sati
Jovana Đorđević je javno podelila zabrinutost zbog proređivanja kose i niskog nivoa feritina u krvi. Pozvala je pratioce na Instagramu da podele iskustva i savete vezane za ovu temu. Jovana Đorđević, jedna od najzgodnijih žena na srpskoj javnoj sceni… »
Vesti dana »
Ako vam stigne ova poruka, ne nasedajte! Policija se hitno oglasila i upozorila građane na opasnu SMS prevaru: Jedan klik je dovoljan da izgubite novac
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Bacali baklje i flaše na policiju, pa izbio haos Sukobi na protestu protiv ZOI u Milanu: Policija koristila vodene topove i suzavac, uhapšeno više osoba (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zorica Marković nosi holter, pored nje doktor: Podelila slike iz bolnice, nakon izlaska iz Elite pevačica prošla dramu (foto)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Makedonska policija sprečila beg zatvorenika: Spremali mu paraglajder, falio samo povoljan vetar! Evo kako je osujećen plan
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana