Povezane vesti
Od 15. februara u Srbiji poskupljuju benzin, duvan, kafa i alkohol: Na snagu stupaju nove akcize
Vesti online 07.02.2026
U Srbiji se od 15. februara primenjuju novi iznosi akciza usklađeni sa godišnjim iznosom potrošačkih cena u 2025. godini, pa će tako nova akciza na bezolovni benzin biti 72 dinara po litru, a na olovni benzin 76,55 dinara po litru. Kako je objavljeno u… »
Od 15. februara u Srbiji poskupljuju benzin, duvan, kafa i alkohol: Na snagu stupaju nove akcize
Sputnik 07.02.2026
U Srbiji se od 15. februara primenjuju novi iznosi akciza usklađeni sa godišnjim iznosom potrošačkih cena u 2025. godini, pa će tako nova akciza na bezolovni benzin biti 72 dinara po litru, a na olovni benzin 76,55 dinara po litru. Kako je objavljeno u… »
U Srbiji se od 15. februara primenjuju novi uvećani iznosi akciza
Euronews 07.02.2026
U Srbiji od 15. februara novi iznosi akciza
B92 07.02.2026
U Srbiji se od 15. februara primenjuju novi iznosi akciza usklađeni sa godišnjim iznosom potrošačkih cena u 2025. godini. Tako će nova akciza na bezolovni benzin biti 72 dinara po litru, a na olovni benzin 76,55 dinara po litru. Kako je objavljeno u… »
Počinje primena uvećanih iznosa akciza od 15. februara
NIN 07.02.2026
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Bivšoj rijaliti učesnici hakovan Instagram! Slađa u velikom problemu, hitno oglasila zbog sajber napada
Telegraf pre 16 minutajoš 1 povezana