Povezane vesti

Rada Manojlović prekinula intervju zbog dečka: Nisam normalna, bilo je situacija kada sam osećala nemir!

Rada Manojlović prekinula intervju zbog dečka: Nisam normalna, bilo je situacija kada sam osećala nemir!

Kurir pre 11 sati
Pevačica Rada Manojlović jedna je od retkih javnih ličnosti koja otvoreno govori o svom životu i osećanjima. Sada je otkrila kako se nosi sa situacijama kada njene izjave izazovu pažnju medija. - Što bi rekao pokojni Ekrem Jevrić: "Sekiracija, nervoza i… »
Rada Manojlović prekinula intervju zbog dečka: Govorila o planovima, a na ovo pitanje dala neočekivani odgovor

Rada Manojlović prekinula intervju zbog dečka: Govorila o planovima, a na ovo pitanje dala neočekivani odgovor

Mondo pre 13 sati
Rada Manojlović je od retkih koja bez zadrške i uvek iskreno govori o svom životu. Nekada je ta iskrenost koštala, ali se ne kaje. Rada je sada progovorila o situacijama u kojima su je njene izjave koštale. Pogledajte fotografije Rade Manojlović: "Što bi… »
"Nisam normalna, ne razmišljam šta me čeka", Rada Manojlović prekinula intervju zbog dečka (video)

"Nisam normalna, ne razmišljam šta me čeka", Rada Manojlović prekinula intervju zbog dečka (video)

Blic pre 14 sati
O emotivnom životu ne voli previše da priča Rekla je da joj je drago što je javnost imala prilike da upozna njenog oca Rada Manojlović je od retkih koja bez zadrške i uvek iskreno govori o svom životu. Nekada je ta iskrenost koštala, ali se ne kaje. Rada… »
"Bilo je situacija kada sam osećala nemir", Rada Manojlović prekinula intervju zbog dečka: "Nisam normalna"

"Bilo je situacija kada sam osećala nemir", Rada Manojlović prekinula intervju zbog dečka: "Nisam normalna"

Telegraf pre 14 sati
Rada Manojlović od retkih je javnih ličnosti koja bez zadrške govori o svom životu i osećanjima. Nekada je ta iskrenost koštala, ali pevačica se ne kaje i i dalje otvoreno priča o svemu. U intervjuu je otkrila kako se nosi sa situacijama kada njene… »

Vesti dana »