Povezane vesti
Rada Manojlović prekinula intervju zbog dečka: Nisam normalna, bilo je situacija kada sam osećala nemir!
Kurir pre 11 sati
Pevačica Rada Manojlović jedna je od retkih javnih ličnosti koja otvoreno govori o svom životu i osećanjima. Sada je otkrila kako se nosi sa situacijama kada njene izjave izazovu pažnju medija. - Što bi rekao pokojni Ekrem Jevrić: "Sekiracija, nervoza i… »
Rada Manojlović prekinula intervju zbog dečka: Govorila o planovima, a na ovo pitanje dala neočekivani odgovor
Mondo pre 13 sati
Rada Manojlović je od retkih koja bez zadrške i uvek iskreno govori o svom životu. Nekada je ta iskrenost koštala, ali se ne kaje. Rada je sada progovorila o situacijama u kojima su je njene izjave koštale. Pogledajte fotografije Rade Manojlović: "Što bi… »
"Nisam normalna, ne razmišljam šta me čeka", Rada Manojlović prekinula intervju zbog dečka (video)
Blic pre 14 sati
O emotivnom životu ne voli previše da priča Rekla je da joj je drago što je javnost imala prilike da upozna njenog oca Rada Manojlović je od retkih koja bez zadrške i uvek iskreno govori o svom životu. Nekada je ta iskrenost koštala, ali se ne kaje. Rada… »
"Bilo je situacija kada sam osećala nemir", Rada Manojlović prekinula intervju zbog dečka: "Nisam normalna"
Telegraf pre 14 sati
Rada Manojlović od retkih je javnih ličnosti koja bez zadrške govori o svom životu i osećanjima. Nekada je ta iskrenost koštala, ali pevačica se ne kaje i i dalje otvoreno priča o svemu. U intervjuu je otkrila kako se nosi sa situacijama kada njene… »
Vesti dana »
Nikola Jokić na putu ka košarkaškoj besmrtnosti! Legenda je konačno pala, samo jedan igrač je sada ispred Srbina!
Kurir pre 29 minutajoš 27 povezanih
UŽIVO Ponavljanje prevremenih predsedničkih izbora u Republici Srpskoj
Sputnik pre 19 minutajoš 11 povezanih