Povezane vesti
Niš moj grad: Još jedna odluka bez građana- protest zbog rušenja mosta u Medoševcu
Jug press pre 24 dana
NIŠ Opoziciona koalicija „Niš, moj grad“, koju čini 17 udruženja i građanskih pokreta, pruža punu podršku građanima koji su primorani da se organizuju i javno reaguju na još jednu štetnu i netransparentnu odluku gradske vlasti, odluku da se postojeći… »
Koalicija "Niš, moj grad" podržala blokadu saobraćaj zbog rušenja mosta u Medoševcu
Insajder pre 24 dana
Opoziciona koalicija „Niš, moj grad“, koju čini 17 udruženja i građanskih pokreta, danas je podržala odluku stanovnika naselja Medoševac da blokiraju saobraćaj, zbog odluke gradskih vlasti da se sruši most u tom naselju i novi izmesti 50 metara prema… »
Protest u Nišu zbog rušenja mosta: "Odluka doneta bez stvarnog dijaloga sa građanima"
N1 Info pre 24 dana
Opoziciona koalicija „Niš, moj grad“, koju čini 17 udruženja i građanskih pokreta, danas je podržala odluku stanovnika naselja Medoševac da blokiraju saobraćaj, zbog odluke gradskih vlasti da se sruši most u tom naselju i novi izmesti 50 metara prema… »
Vesti dana »
Studenti iz Šapca pozvali sutra na protest podrške pritvorenim poljoprivrednicima
Nova pre 2 satajoš 2 povezane
Avion Er Srbije sa evakuisanim srpskim državljanima iz Izraela sleteo u Beograd
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane
Vremenska prognoza za sredu, 4. mart: Danas sunčano prepodne, potom naoblačenje sa kišom
Beta pre 2 satajoš 2 povezane