Povezane vesti
Niš moj grad: Još jedna odluka bez građana- protest zbog rušenja mosta u Medoševcu
Jug press pre 16 sati
NIŠ Opoziciona koalicija „Niš, moj grad“, koju čini 17 udruženja i građanskih pokreta, pruža punu podršku građanima koji su primorani da se organizuju i javno reaguju na još jednu štetnu i netransparentnu odluku gradske vlasti, odluku da se postojeći… »
Koalicija "Niš, moj grad" podržala blokadu saobraćaj zbog rušenja mosta u Medoševcu
Insajder pre 16 sati
Opoziciona koalicija „Niš, moj grad“, koju čini 17 udruženja i građanskih pokreta, danas je podržala odluku stanovnika naselja Medoševac da blokiraju saobraćaj, zbog odluke gradskih vlasti da se sruši most u tom naselju i novi izmesti 50 metara prema… »
Protest u Nišu zbog rušenja mosta: "Odluka doneta bez stvarnog dijaloga sa građanima"
N1 Info pre 17 sati
Opoziciona koalicija „Niš, moj grad“, koju čini 17 udruženja i građanskih pokreta, danas je podržala odluku stanovnika naselja Medoševac da blokiraju saobraćaj, zbog odluke gradskih vlasti da se sruši most u tom naselju i novi izmesti 50 metara prema… »
Vesti dana »
Ponovljeni izbori za predsednika RS na 136 biračkih mesta, Blanuša (SDS) ima prednost
Radio sto plus pre 22 minutajoš 22 povezane
Jokić se poigravao u NBA i ponovo pisao istoriju, posle ga dobar prijatelj uporedio sa legendarnim sportistom!
Telegraf pre 22 minutajoš 49 povezanih
Tragovima atentatora na Aleksejeva: Ljubomir doputovao u Moskvu 2025. po nalogu ukrajinskih službi
NIN pre 1 satjoš 21 povezana
MUP upozorava građane na novu internet prevaru: Ne otvarajte sumnjive linkove na WhatsApp
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Detaljna prognoza RHMZ za naredne dane: Danas do 14 stepeni, a od sutra drastična promena i jak vetar
Mondo pre 2 satajoš 18 povezanih