Povezane vesti
"Putin koristi zimu kao oružje"! Litvanski ministar: Rusija namerno cilja civilnu energetsku infrastrukturu
Kurir pre 16 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin blefira o energetskom prekidu vatre dok nastavlja da teroriše Ukrajince koristeći hladnoću kao oružje, napisao je litvanski ministar spoljnih poslova Kestutis Budris na Iksu. "Usred tekućih pokušaja mirovnih pregovora i… »
"Putin blefira. Nema primirja" FOTO/VIDEO
B92 pre 17 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin blefira o energetskom prekidu vatre dok nastavlja da teroriše Ukrajince koristeći hladnoću kao oružje, napisao je litvanski ministar spoljnih poslova Kestutis Budris na Iksu. "Usred tekućih pokušaja mirovnih pregovora i… »
Vesti dana »
Ponovljeni izbori za predsednika RS na 136 biračkih mesta, Blanuša (SDS) ima prednost
Serbian News Media pre 22 minutajoš 22 povezane
"Ja sam kriv, upropastio sam Jokićevu partiju": Amerikanac u svlačionici priznao grešku
Mondo pre 57 minutajoš 49 povezanih
Jeziva panika od mogućeg mira: Zna se ko je glava hidre koja je pokušala da ubije ruskog generala
Sputnik pre 12 minutajoš 21 povezana
MUP upozorava na novu WhatsApp prevaru: Napadači preuzimaju naloge preko lažnih linkova
RINA pre 1 satjoš 17 povezanih
Detaljna prognoza RHMZ za naredne dane: Danas do 14 stepeni, a od sutra drastična promena i jak vetar
Mondo pre 2 satajoš 18 povezanih