Povezane vesti
Gradonačelnik Kragujevca prima građane 10. februara
RTK pre 14 sati
Gradonačelnik Kragujevca, Nikola Dašić, organizuje prijem za građane u utorak, 10. februara, u periodu od 14.00 do 16.00 časova, u Svečanom salonu zgrade Uprave grada (Trg slobode 3). Prijem je namenjen svim sugrađanima koji žele da lično razgovaraju sa… »
Otvorena vrata Gradske uprave: Prijem građana kod gradonačelnika 10. februara
iKragujevac pre 16 sati
Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić organizuje prijem za građane u utorak, 10. februara, u terminu od 14 do 16 časova, u Svečanom salonu zgrade Gradske uprave na Trgu slobode 3. Ovaj susret namenjen je svim sugrađanima koji žele da u direktnom… »
Gradonačelnik Kragujevca organizuje prijem za građane 10. februara
Serbian News Media pre 16 sati
Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić organizovaće u utorak, 10. februara, prijem za sugrađane u Svečanom salonu zgrade Uprave grada na Trgu slobode broj 3. Razgovori sa građanima planirani su u terminu od 14.00 do 16.00 časova, a pored gradonačelnika… »
Vesti dana »
Ponovljeni izbori za predsednika RS na 136 biračkih mesta, Blanuša (SDS) ima prednost
Beta pre 22 minutajoš 22 povezane
"Ja sam kriv, upropastio sam Jokićevu partiju": Amerikanac u svlačionici priznao grešku
Mondo pre 57 minutajoš 49 povezanih
Jeziva panika od mogućeg mira: Zna se ko je glava hidre koja je pokušala da ubije ruskog generala
Sputnik pre 12 minutajoš 21 povezana
MUP upozorava građane na novu internet prevaru: Ne otvarajte sumnjive linkove na WhatsApp
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Promenljivo vreme u Srbiji: Najavljeni sneg i jak vetar u pojedinim regionima
NIN pre 32 minutajoš 18 povezanih