Povezane vesti
"Znali p***a će im pući, to su splitske ustaše": Brutalan odgovor Delija Torcidi posle "rikverca" u Beču!
Telegraf pre 1 dan
Ogromne tenzije vladaju između Delija i Torcide još od sačekuše hrvatskih navijača, koji su u Tuzli "dočekali" pristalice crveno-belih koji su se vraćali sa evropske utakmice u Malmeu. Od tog trenutka se "ne hladi priča" između dve pomenute grupe, pa je… »
„Mi smo bandu preko Drine u tri pi**e materine“: Torcida zapalila Zvezdina obeležja – tenzije došle do usijanja!
Hot sport pre 14 sati
Austrija bila samo uvod – tenzije Torcide i Delija eksplodirale u Splitu i Beogradu Ogromne tenzije između Torcide i Delija ne jenjavaju već više od 24 sata, a događaji koji su usledili pokazuju da je incident u Austriji bio tek početak. Iako je… »
"Mi smo bandu preko Drine..." Haos u Splitu: Torcida brutalno izvređala Crvenu zvezdu
Kurir pre 15 sati
Na utakmici hrvatskog fudbalskog šampionata između Hajduka i Slaven Belupa u Splitu (2:0) došlo je do incidenta na tribini gde se nalazi Torcida. Navijači najvatrenije grupe Hajduka zapalili su obeležja Crvene zvezde na tribini, a između ostalog, tu su… »
Haos u Splitu, Torcida zapalila obeležja Crvene zvezde na tribini: "Mi smo bandu preko Drine..."
Telegraf pre 16 sati
Ogromne tenzije vladaju u poslednja 24 časa između Torcide sa jedne i Delija sa druge strane. Operativnim radom austrijske policije sprečen je njihov sukob na autoputu u ovoj zemlji nakon meča Zadra u ABA ligi u Beču, ali se tu priča nije završila… »
Vesti dana »
Ponovljeni izbori za predsednika RS na 136 biračkih mesta, Blanuša (SDS) ima prednost
Radio sto plus pre 22 minutajoš 22 povezane
Jokić se poigravao u NBA i ponovo pisao istoriju, posle ga dobar prijatelj uporedio sa legendarnim sportistom!
Telegraf pre 22 minutajoš 49 povezanih
Jeziva panika od mogućeg mira: Zna se ko je glava hidre koja je pokušala da ubije ruskog generala
Sputnik pre 12 minutajoš 21 povezana
MUP upozorava građane na novu internet prevaru: Ne otvarajte sumnjive linkove na WhatsApp
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Vreme danas: Oblačno i toplo, najviša temperatura od 9 do 14 stepeni
Nedeljnik pre 2 satajoš 18 povezanih