Povezane vesti
"Varao sam, budila je sve najgore u meni": Pevač bio u vezi sa Prijovićkom, pa oženio fatalnu voditeljku
Mondo pre 21 dana
Pevač Ljuba Perućica u skladnom je braku sa bivšom voditeljkom Katarinom Kolozeus, a sada je progovorio o ljubavnim odnosima i izneo nepoznate detalje iz života. On je priznao da je u prošlosti bio neveran, ali ističe da ne strahuje od toga da ga žena… »
"Varao sam, budila je najgore u meni" Svi misle da Ljuba Perućica ima savršen brak, a on sad progovorio o svom neverstvu!
Kurir pre 21 dana
Pevač Ljuba Perućica u skladnom je braku sa bivšom voditeljkom Katarinom Kolozeus, a sada je progovorio o nepoznatim detaljima iz svog ljubavnog života. On je priznao da je u prošlosti bio neveran, ali ističe da ne strahuje od toga da ga žena prevari… »
"Varao sam, budila je u meni sve najgore" Pevač oženio fatalnu voditeljku: Sada šokirao detaljima veze sa bivšom
Blic pre 21 dana
Perućica i njegova supruga Katarina prolazili su izazove u procesu da postanu roditelji Priznao je da je u mladosti bio ljubomoran i posesivan Pevač Ljuba Perućica u skladnom je braku sa bivšom voditeljkom Katarinom Kolozeus, a sada je progovorio o… »
Vesti dana »
Sumnja u odluku Radničkog demolirana za svega pet kola: Nišlije melju, alal vera čoveku koji je pogodio Lemonisa!
Hot sport pre 18 minutajoš 24 povezane
Ejdus o ubistvu Hamneija: Presedan je da šef jedne države bude eliminisan na takav način
N1 Info pre 18 minutajoš 91 povezana
Otkazani današnji letovi iz Beograda za Dubai, za Dohu se čeka novo vreme
Insajder pre 1 satjoš 31 povezana