Povezane vesti

"Varao sam, budila je sve najgore u meni": Pevač bio u vezi sa Prijovićkom, pa oženio fatalnu voditeljku

"Varao sam, budila je sve najgore u meni": Pevač bio u vezi sa Prijovićkom, pa oženio fatalnu voditeljku

Mondo pre 1 dan
Pevač Ljuba Perućica u skladnom je braku sa bivšom voditeljkom Katarinom Kolozeus, a sada je progovorio o ljubavnim odnosima i izneo nepoznate detalje iz života. On je priznao da je u prošlosti bio neveran, ali ističe da ne strahuje od toga da ga žena… »
"Varao sam, budila je najgore u meni" Svi misle da Ljuba Perućica ima savršen brak, a on sad progovorio o svom neverstvu!

"Varao sam, budila je najgore u meni" Svi misle da Ljuba Perućica ima savršen brak, a on sad progovorio o svom neverstvu!

Kurir pre 1 dan
Pevač Ljuba Perućica u skladnom je braku sa bivšom voditeljkom Katarinom Kolozeus, a sada je progovorio o nepoznatim detaljima iz svog ljubavnog života. On je priznao da je u prošlosti bio neveran, ali ističe da ne strahuje od toga da ga žena prevari… »
"Varao sam, budila je u meni sve najgore" Pevač oženio fatalnu voditeljku: Sada šokirao detaljima veze sa bivšom

"Varao sam, budila je u meni sve najgore" Pevač oženio fatalnu voditeljku: Sada šokirao detaljima veze sa bivšom

Blic pre 1 dan
Perućica i njegova supruga Katarina prolazili su izazove u procesu da postanu roditelji Priznao je da je u mladosti bio ljubomoran i posesivan Pevač Ljuba Perućica u skladnom je braku sa bivšom voditeljkom Katarinom Kolozeus, a sada je progovorio o… »

Vesti dana »