Povezane vesti
Prvoligaš doveo pojačanje iz Boke juniors!
B92 pre 6 sati
Gaston Gerzel je novi fudbaler FAP Priboja, objavio je klub. Argentinski ofanzivac stiže kao slobodan igrač, a interesantno je da je do pre mesec dana bio pod ugovorom sa Bokom juniors. Poslednji klub argentinskog fudbalera, koji igra na poziciji krilnog… »
Kakav transfer - Iz Boke u FAP iz Priboja
Sportske.net pre 7 sati
Argentinski krilni fudbaler Gaston Gerzel biće novo pojačanje FAP-a iz Priboja koji je objavio jedan zanimljiv video snimak na društvenim mrežama. "Pozdrav navijačima FAP Priboja, ja sam Gaston Gerzel, dolazim iz Boke juniors i veoma sam uzbuđen što… »
Srpski klub doveo fudbalera iz Boke juniors: Boriće se za opstanak u Prvoj ligi Srbije
Mondo pre 7 sati
Srpski fudbal je spreman da nam priredi razna iznenađenja, a na početku februara 2026. godine zaintrigirala nas je vest iz Priboja! Ne dešava se često da srpski klubovi angažuju fudbalera Boke juniors, a ovog puta je to uradio FAP - tim koji će u… »
Kakav transfer u srpskom fudbalu: FAP iz Priboja se pojačao iz Boke juniors (video)
Večernje novosti pre 8 sati
DOSTA zanimljivih transfera ove zime dogodilo se u Srbiji, a svakako jedan od najzanimljivijih stiže iz Priboja. FOTO: A. Ilić Član Prve lige Srbije, FAP iz pomenutog grada pojačao se iz redova argentinskog velikana Boke juniors. Novi član "kamiondžija"… »
Vesti dana »
Siniša Karan ili Branko Blanuša – danas odluka o predsedniku Republike Srpske
RTS pre 4 minutajoš 2 povezane
Netanjahu i Tramp licem u lice u Vašingtonu: Oglasila se izraelska vlada, evo o čemu će razgovarati
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Policijska uprava Niš građanima: Ne uplaćujte pozajmice dok ne proverite račune
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Maglovito nedeljno jutro: Tokom dana oblačno, najviša dnevna do 14 stepeni
Telegraf pre 39 minutajoš 3 povezane
Italijanska policija bacila suzavac na demonstrante koji su protestovali u blizini olimpijskog sela
Danas pre 7 satijoš 1 povezana