Povezane vesti

Prvoligaš doveo pojačanje iz Boke juniors!

Prvoligaš doveo pojačanje iz Boke juniors!

B92 pre 27 dana
Gaston Gerzel je novi fudbaler FAP Priboja, objavio je klub. Argentinski ofanzivac stiže kao slobodan igrač, a interesantno je da je do pre mesec dana bio pod ugovorom sa Bokom juniors. Poslednji klub argentinskog fudbalera, koji igra na poziciji krilnog… »
Kakav transfer - Iz Boke u FAP iz Priboja

Kakav transfer - Iz Boke u FAP iz Priboja

Sportske.net pre 27 dana
Argentinski krilni fudbaler Gaston Gerzel biće novo pojačanje FAP-a iz Priboja koji je objavio jedan zanimljiv video snimak na društvenim mrežama. "Pozdrav navijačima FAP Priboja, ja sam Gaston Gerzel, dolazim iz Boke juniors i veoma sam uzbuđen što… »
Srpski klub doveo fudbalera iz Boke juniors: Boriće se za opstanak u Prvoj ligi Srbije

Srpski klub doveo fudbalera iz Boke juniors: Boriće se za opstanak u Prvoj ligi Srbije

Mondo pre 27 dana
Srpski fudbal je spreman da nam priredi razna iznenađenja, a na početku februara 2026. godine zaintrigirala nas je vest iz Priboja! Ne dešava se često da srpski klubovi angažuju fudbalera Boke juniors, a ovog puta je to uradio FAP - tim koji će u… »
Kakav transfer u srpskom fudbalu: FAP iz Priboja se pojačao iz Boke juniors (video)

Kakav transfer u srpskom fudbalu: FAP iz Priboja se pojačao iz Boke juniors (video)

Večernje novosti pre 27 dana
DOSTA zanimljivih transfera ove zime dogodilo se u Srbiji, a svakako jedan od najzanimljivijih stiže iz Priboja. FOTO: A. Ilić Član Prve lige Srbije, FAP iz pomenutog grada pojačao se iz redova argentinskog velikana Boke juniors. Novi član "kamiondžija"… »

Vesti dana »