Povezane vesti
"Sad imam mali kalibar, vremenom ću kupiti vojni džip." Vlado progovorio o ćerkama i supruzi: "Godine su broj."
Telegraf 07.02.2026
Poznati muzičar Vlado Georgiev održao je konferenciju za medije povodom svog predstojećeg koncerta u Beogradskoj areni, zakazanog za 14. februar. Tom prilikom je odgovarao na mnoga pitanja vezana i za privatni život. Vlado Georgiev počeo je razgovor uz… »
"Sad imam mali kalibar, vremenom ću kupiti vojni džip" Vlado Georgiev iskreno o ćerkama i supruzi: "To mi je neki od strahova…
Blic 07.02.2026
Poznati muzičar Vlado Georgiev održao je konferenciju za medije povodom svog predstojećeg koncerta u Beogradskoj areni, zakazanog za 14. februar. Tom prilikom je odgovarao na mnoga pitanja vezana i za privatni život. Vlado Georgiev počeo je razgovor uz… »
Vesti dana »
Koliko je ovaj čovek skroman - pa to je nestvarno! Posle Jokićeve izjave novinar je morao da reaguje, njegov komentar nasmejao je i Srbina! (video)
Kurir pre 19 minutajoš 37 povezanih
"Vreme može biti opasno!" RHMZ upravo objavio najnovije upozorenje: Na Srbiju će se sručiti ogromna količina kiše, ali i snega, Beograd u narandžastom
Blic pre 4 minutajoš 18 povezanih
Iran ismevao Trampa porukom iz čuvenog rijalitija: Otpušten si! Sada je portparol vojske u Teheranu uputio odgovor i na mirovne pregovore sa Belom kućom (video)
Kurir pre 14 minutajoš 10 povezanih
Pravnica o tome da li korisnici mogu tužiti Telekom zbog curenja podataka
Radio 021 pre 39 minutajoš 1 povezana
Trump gura plan od 15 tačaka za okončanje rata s Iranom
Bloomberg Adria pre 29 minutajoš 8 povezanih