Povezane vesti
"Sad imam mali kalibar, vremenom ću kupiti vojni džip." Vlado progovorio o ćerkama i supruzi: "Godine su broj."
Telegraf pre 21 dana
Poznati muzičar Vlado Georgiev održao je konferenciju za medije povodom svog predstojećeg koncerta u Beogradskoj areni, zakazanog za 14. februar. Tom prilikom je odgovarao na mnoga pitanja vezana i za privatni život. Vlado Georgiev počeo je razgovor uz… »
"Sad imam mali kalibar, vremenom ću kupiti vojni džip" Vlado Georgiev iskreno o ćerkama i supruzi: "To mi je neki od strahova…
Blic pre 22 dana
Poznati muzičar Vlado Georgiev održao je konferenciju za medije povodom svog predstojećeg koncerta u Beogradskoj areni, zakazanog za 14. februar. Tom prilikom je odgovarao na mnoga pitanja vezana i za privatni život. Vlado Georgiev počeo je razgovor uz… »
Vesti dana »
Sumnja u odluku Radničkog demolirana za svega pet kola: Nišlije melju, alal vera čoveku koji je pogodio Lemonisa!
Hot sport pre 56 minutajoš 30 povezanih
Uživo (FOTO/VIDEO) Izrael gađa "srce" Teherana: Iran izveo napade na aerodrome u Dubaiju i Abu Dabiju, ima mrtvih i povređenih
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 54 povezane
(FOTO, VIDEO) Napad SAD i Izraela na Iran: Ajatolah je mrtav, novi udari u „srcu Teherana“, Iranci uzvraćaju raketama i dronovima, ima mrtvih
Danas pre 56 minutajoš 97 povezanih
Danas je veoma značajan datum, evo šta je počelo: Neverovatna pojava nad Evropom zahvatila i Srbiju
Telegraf pre 4 satijoš 30 povezanih