Повезане вести

Џокер Илић стигао у Београд у инвалидским колицима: Доживео повреду ноге на ФНЦ, ево шта каже о победи и прелому (видео)

Џокер Илић стигао у Београд у инвалидским колицима: Доживео повреду ноге на ФНЦ, ево шта каже о победи и прелому (видео)

Блиц 08.02.2026
Није сигуран да ли је повреда везана за фрактуру стопала или пуцање тетива, што ће додатно испитати. Током борбе Џокер је доживео озбиљну повреду ноге, због чега се у Београд вратио у инвалидским колицима. Александар Џокер… »
Џокер Илић у колицима стигао у Београд, после нокаута над Фабјаном на аеродрому поручио: "Не бих сада..."

Џокер Илић у колицима стигао у Београд, после нокаута над Фабјаном на аеродрому поручио: "Не бих сада..."

Телеграф 08.02.2026
Могли смо синоћ да видимо велики спектакл на ФНЦ 27 одржаном у Минхену, где је све засенио наступ Александра "Џокера" Илића, који је после само 24 секунде успео да нокаутира Мирана "Сло Рокија" Фабјана, те му се тако реваншира… »
„Џокер“ после нокаута: Да изигравам дворску луду? Боли ме к**ац!

„Џокер“ после нокаута: Да изигравам дворску луду? Боли ме к**ац!

Спорт клуб 08.02.2026
Александар Илић није био у сјајном расположењу после велике победе над Мираном Фабјаном на ФНЦ 27 приредби. Србин је „успавао“ Словенца после само 24 секунде у Минхену, али остао је незадовољан услед наводно великог… »
Дражен Форгач открио шта ће се десити са ФНЦ ако УФЦ дође у Арену: "Ако добијемо информацију на време..."

Дражен Форгач открио шта ће се десити са ФНЦ ако УФЦ дође у Арену: "Ако добијемо информацију на време..."

Телеграф 08.02.2026
Одличан и квалитетан ФНЦ 27 догађај је иза нас у Минхену у "САП Гардену", где смо гледали неке спектакуларне борбе, а посебно се истакао окршај Александра Џокера Илића и Мирана Фабјана, који је на крају припао српском борцу… »
"Кад сам умало умро, смејали су ми се! Овде лети глава!": Џокер Илић избацио из себе све што је чувао на души

"Кад сам умало умро, смејали су ми се! Овде лети глава!": Џокер Илић избацио из себе све што је чувао на души

Телеграф 08.02.2026
Какав смо реванш видели на ФНЦ 27 у САП Гардену у Минхену! Александар Џокер Илић се брутално осветио Мирану Фабјану и нокаутирао је Сло Рокија после само 24 секунде борбе. После борбе је "Џокер" истакао да се неће поново борити… »
Џокера питали да ли ће се опет борити са Сло Рокијем: "Никада! До краја живота ће му фалити 10 зуба"

Џокера питали да ли ће се опет борити са Сло Рокијем: "Никада! До краја живота ће му фалити 10 зуба"

Телеграф 08.02.2026
Гледали смо прави спектакл на ФНЦ 27 у Минхену у САП Гардену, а Александар Џокер Илић и Миран Фабјан су били главне звезде вечери јер је њихов реванш чекао читав Балкан. На крају смо видели бруталну освету Џокера Илића, који… »

Вести дана »