Povezane vesti

Džoker Ilić stigao u Beograd u invalidskim kolicima: Doživeo povredu noge na FNC, evo šta kaže o pobedi i prelomu (video)

Džoker Ilić stigao u Beograd u invalidskim kolicima: Doživeo povredu noge na FNC, evo šta kaže o pobedi i prelomu (video)

Blic pre 8 sati
Nije siguran da li je povreda vezana za frakturu stopala ili pucanje tetiva, što će dodatno ispitati. Tokom borbe Džoker je doživeo ozbiljnu povredu noge, zbog čega se u Beograd vratio u invalidskim kolicima. Aleksandar Džoker Ilić pobedio je Mirana… »
Džoker Ilić u kolicima stigao u Beograd, posle nokauta nad Fabjanom na aerodromu poručio: "Ne bih sada..."

Džoker Ilić u kolicima stigao u Beograd, posle nokauta nad Fabjanom na aerodromu poručio: "Ne bih sada..."

Telegraf pre 11 sati
Mogli smo sinoć da vidimo veliki spektakl na FNC 27 održanom u Minhenu, gde je sve zasenio nastup Aleksandra "Džokera" Ilića, koji je posle samo 24 sekunde uspeo da nokautira Mirana "Slo Rokija" Fabjana, te mu se tako revanšira za poraz od pre godinu i… »
„Džoker“ posle nokauta: Da izigravam dvorsku ludu? Boli me k**ac!

„Džoker“ posle nokauta: Da izigravam dvorsku ludu? Boli me k**ac!

Sport klub pre 12 sati
Aleksandar Ilić nije bio u sjajnom raspoloženju posle velike pobede nad Miranom Fabjanom na FNC 27 priredbi. Srbin je „uspavao“ Slovenca posle samo 24 sekunde u Minhenu, ali ostao je nezadovoljan usled navodno velikog nepoštovanja koje mu je ukazano… »
"Kad sam umalo umro, smejali su mi se! Ovde leti glava!": Džoker Ilić izbacio iz sebe sve što je čuvao na duši

"Kad sam umalo umro, smejali su mi se! Ovde leti glava!": Džoker Ilić izbacio iz sebe sve što je čuvao na duši

Telegraf pre 24 sata
Kakav smo revanš videli na FNC 27 u SAP Gardenu u Minhenu! Aleksandar Džoker Ilić se brutalno osvetio Miranu Fabjanu i nokautirao je Slo Rokija posle samo 24 sekunde borbe. Posle borbe je "Džoker" istakao da se neće ponovo boriti sa Fabjanom i da je on… »
Dražen Forgač otkrio šta će se desiti sa FNC ako UFC dođe u Arenu: "Ako dobijemo informaciju na vreme..."

Dražen Forgač otkrio šta će se desiti sa FNC ako UFC dođe u Arenu: "Ako dobijemo informaciju na vreme..."

Telegraf pre 24 sata
Odličan i kvalitetan FNC 27 događaj je iza nas u Minhenu u "SAP Gardenu", gde smo gledali neke spektakularne borbe, a posebno se istakao okršaj Aleksandra Džokera Ilića i Mirana Fabjana, koji je na kraju pripao srpskom borcu. Utiske je nakon svega… »
Džokera pitali da li će se opet boriti sa Slo Rokijem: "Nikada! Do kraja života će mu faliti 10 zuba"

Džokera pitali da li će se opet boriti sa Slo Rokijem: "Nikada! Do kraja života će mu faliti 10 zuba"

Telegraf pre 1 dan
Gledali smo pravi spektakl na FNC 27 u Minhenu u SAP Gardenu, a Aleksandar Džoker Ilić i Miran Fabjan su bili glavne zvezde večeri jer je njihov revanš čekao čitav Balkan. Na kraju smo videli brutalnu osvetu Džokera Ilića, koji je posle 24 sekunde borbi… »

Vesti dana »