Povezane vesti
Procurila slika Epstina sa tajne večere sa brojnim milijarderima: Okačio je na zid i hvalio se svima
Mondo pre 22 dana
Američko Ministarstvo pravdo objavilo je u petak 30. januara više od tri miliona novih spisa o osuđenom sek**alnom predatoru Džefriju Epstinu koji je preminuo u zatvoru 2019. godine. Na fotografiji koja je privukla posebnu pažnju vide se na večeri Ilon… »
Epstajnov mejl iz 2015. godine: Evo me na večeri sa Maskom, Zakerbergom i Tilom! Okupljanje je divlje!
Kurir pre 22 dana
Fotografija iz fajlova Džefrija Epstajna prikazuje večeru iz 2015. godine na kojoj su učestvovale neke od najmoćnijih osoba Silicijumske doline, a seksualni predator kasnije se hvalio da je okupljanje bilo "divlje". Na slici, koju je objavilo američko… »
Epstinov mejl iz 2015: Večeras sam sa Maskom, Tilom i Zakerbergom
N1 Info pre 22 dana
Fotografija iz spisa Džefrija Epstina prikazuje večeru iz 2015. godine na kojoj su učestvovale neke od najmoćnijih osoba Silicijumske doline, a sam Epstin se kasnije hvalio da je okupljanje bilo „divlje“. Na slici, koju je objavilo američko Ministarstvo… »
Epstein se intenzivno družio s tehnološkim mogulima
SEEbiz pre 22 dana
NEW YORK - Objavljena je fotografija iz arhiva Jeffreya Epsteina koja prikazuje ugodnu večeru u srdačnoj atmosferi iz 2015. godine kojoj su prisustvovale neke od najmoćnijih osoba Silicijske doline, a za koju se Epstein kasnije hvalio da je bila… »
Objavljena fotografija na kojoj su Ilon Mask i Mark Zakerberg na večeri sa Džefrijem Epstinom
Radio 021 pre 22 dana
Vlasnik kompanije Tesla i društvene mreže X Ilon Mask i osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg fotografisani su na večeri sa Džefrijem Epstinom nakon što je on osuđen za zlostavljanje dece. Fotografija Maska i Zakerberga objavljena je nakon što je osuđeni… »
Vesti dana »
Prvi avion iz Dubaija ušao u Srbiju: Uskoro sleće na beogradski aerodrom
Aero.rs pre 4 minutajoš 8 povezanih
Zelenski: Rusi ne mogu da pokrenu ofanzivu; Orban objavio dokaz – "Družba" može da radi
RTS pre 38 minutajoš 1 povezana
Ovo je kurs evra za 3. mart: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 33 minutajoš 1 povezana