Povezane vesti
Procurila slika Epstina sa tajne večere sa brojnim milijarderima: Okačio je na zid i hvalio se svima
Mondo 08.02.2026
Američko Ministarstvo pravdo objavilo je u petak 30. januara više od tri miliona novih spisa o osuđenom sek**alnom predatoru Džefriju Epstinu koji je preminuo u zatvoru 2019. godine. Na fotografiji koja je privukla posebnu pažnju vide se na večeri Ilon… »
Epstajnov mejl iz 2015. godine: Evo me na večeri sa Maskom, Zakerbergom i Tilom! Okupljanje je divlje!
Kurir 08.02.2026
Fotografija iz fajlova Džefrija Epstajna prikazuje večeru iz 2015. godine na kojoj su učestvovale neke od najmoćnijih osoba Silicijumske doline, a seksualni predator kasnije se hvalio da je okupljanje bilo "divlje". Na slici, koju je objavilo američko… »
Epstinov mejl iz 2015: Večeras sam sa Maskom, Tilom i Zakerbergom
N1 Info 08.02.2026
Fotografija iz spisa Džefrija Epstina prikazuje večeru iz 2015. godine na kojoj su učestvovale neke od najmoćnijih osoba Silicijumske doline, a sam Epstin se kasnije hvalio da je okupljanje bilo „divlje“. Na slici, koju je objavilo američko Ministarstvo… »
Epstein se intenzivno družio s tehnološkim mogulima
SEEbiz 08.02.2026
NEW YORK - Objavljena je fotografija iz arhiva Jeffreya Epsteina koja prikazuje ugodnu večeru u srdačnoj atmosferi iz 2015. godine kojoj su prisustvovale neke od najmoćnijih osoba Silicijske doline, a za koju se Epstein kasnije hvalio da je bila… »
Objavljena fotografija na kojoj su Ilon Mask i Mark Zakerberg na večeri sa Džefrijem Epstinom
Radio 021 08.02.2026
Vlasnik kompanije Tesla i društvene mreže X Ilon Mask i osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg fotografisani su na večeri sa Džefrijem Epstinom nakon što je on osuđen za zlostavljanje dece. Fotografija Maska i Zakerberga objavljena je nakon što je osuđeni… »
Vesti dana »
Brnabić iznenada, nakon dva meseca ispunila zahtev opozicije - šta stoji iza sednice o nepoverenju vladi
Radio 021 pre 13 minutajoš 18 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB:Treći dan američke blokade iranskih luka; SAD očekuju da će biti nove runde pregovora sa Teheranom
RTV pre 53 minutajoš 15 povezanih
Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus, on kaže da je namerno zapaljen
Nedeljnik pre 13 minutajoš 11 povezanih
Gubili 13 poena u poslednjoj četvrtini, a onda... Pogledajte kako je Golden Stejt pobedio Kliperse posle velikog preokreta! video
Kurir pre 43 minutajoš 17 povezanih