Povezane vesti
"Procvetao sam nakon razvoda": Bane Mojićević priznao da su bivša i on srećniji od kada nisu zajedno
Mondo 08.02.2026
Pevač Bane Mojićević je 2020. godine stavio tačku na brak sa suprugom Milicom sa kojom ima sina i ćerku. Iako javnost to nije znala, par godinama pre toga nije živeo zajedno, a Bane nikada nije pričao o bračnim problemima. Komšije su tada otkrile da se… »
"Procvetao sam posle razvoda" Bane Mojićević priznao da su i on i supruga srećniji nakon propalog braka: Da sam znao da je…
Kurir 08.02.2026
Bane Mojićević je 2020. godine stavio tačku na brak sa suprugom Milicom sa kojom ima sina i ćerku. Iako javnost to nije znala, par godinama pre toga nije živeo zajedno, a Bane nikada nije pričao o bračnim problemima. Komšije su tada otkrile da se pevač… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih
"Prva deonica za dve godine, obezbedili smo novac" Potpisan ugovor, Azvirt preuzima izgradnju "Osmeha Vojvodine": "Daćemo sve resurse"
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Ko je Džo Kent, koji je podneo ostavku na mestu šefa američkog Nacionalnog centra za borbu protiv terorizma, jer ne može da podrži Trampov rat u Iranu?
Danas pre 3 minutajoš 24 povezane
Inspekcija u čačanskoj bolnici zbog operacija krajnika: Kod devojčice nije bilo grešaka, kod muškarca jeste
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih