Povezane vesti
"Procvetao sam nakon razvoda": Bane Mojićević priznao da su bivša i on srećniji od kada nisu zajedno
Mondo 08.02.2026
Pevač Bane Mojićević je 2020. godine stavio tačku na brak sa suprugom Milicom sa kojom ima sina i ćerku. Iako javnost to nije znala, par godinama pre toga nije živeo zajedno, a Bane nikada nije pričao o bračnim problemima. Komšije su tada otkrile da se… »
"Procvetao sam posle razvoda" Bane Mojićević priznao da su i on i supruga srećniji nakon propalog braka: Da sam znao da je…
Kurir 08.02.2026
Bane Mojićević je 2020. godine stavio tačku na brak sa suprugom Milicom sa kojom ima sina i ćerku. Iako javnost to nije znala, par godinama pre toga nije živeo zajedno, a Bane nikada nije pričao o bračnim problemima. Komšije su tada otkrile da se pevač… »
Vesti dana »
Dalibor Ilić nakon istorijske titule sa Spartakom: "Verovali smo, istorijski uspeh
Nova pre 58 minutajoš 32 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, šef Vladinog saveta za informisanje Irana demantovao da je Pezeškijan podneo ostavku
Euronews pre 44 minutajoš 44 povezane
SPARTAK SUBOTICA PRVAK SRBIJE NAKON DRAME U NIŠU, POBEDA PROTIV FMP-A 76:73
Glas juga pre 1 satjoš 40 povezanih
PSŽ odneo pehar Lige šampiona Emanuelu Makronu: Navija za drugi klub, ali skinuo kapu pred prvakom Evrope
Mondo pre 2 satajoš 50 povezanih