Povezane vesti
Eminu Jahović je precrtao Saša Kovačević tvrdi da koleginica nikad nije bila tu za njega, a na koncertu poručio: "Imam samo…
Blic 08.02.2026
Pejović je istaknut kao jedan od retkih kolega sa kojima se Saša privatno druži. Kovačević je izjavio da već osam godina nema kontakt sa Eminom Jahović. Pevač Saša Kovačević održao je sinoć veliki koncert u srpskoj prestonici, na kom mu je gost bio… »
Saša Kovačević precrtao Eminu Jahović, glasno poručio: "Imam samo pet prijatelja na estradi"
Mondo 08.02.2026
Pevač Saša Kovačević održao je sinoć veliki koncert u srpskoj prestonici, na kom mu je gost bio folker Aco Pejović. On je pred Pejovićev izlazak na binu rekao da je Aco među odabranima sa kojima se druži sa estrade, dok je poznato da Emina Jahović, sa… »
Vesti dana »
„Bićemo spremni da reagujemo“: Rektor se sastao sa dekanima Beogradskog univerziteta
Danas pre 4 satijoš 10 povezanih
Student Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu polomili kosti glave i naterali da kažem "Aca predsednik"
Radio 021 pre 6 satijoš 9 povezanih
N1: Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije, uglavnom ginekološki
Rešetka pre 3 satajoš 7 povezanih
Pašić (SSP): Vlast odbija Zakon roditelj-negovatelj, roditelji protestuju
Beta pre 2 satajoš 23 povezane
(Video) Upoznajte kristinu- prvu žena koja odlazi na mesec Ispisuje istoriju, a već je bila u svemiru!
Dnevnik pre 1 satjoš 57 povezanih