Povezane vesti
"Želeli su da me zatvore u kuću da im kuvam": Vesna Zmijanac o bivšim partnerima, progovorila o Nikoliji
Mondo 08.02.2026
Vesna Zmijanac 4. januara napunila je 69 godina, izašla je iz bolnice i najveća rođendanska želja bila joj je da ove godine bude zdrava. Ipak, jedan segment Vesninog života, već godinama trpi, a u ispovesti za jedan magazin svojevremeno je otkrila zašto… »
"Divili su mi se, a ja sam usamljena odlazila kući" Potresna ispovest Vesne Zmijanac: Hteli su da me zatvore, birala sam tuđe…
Kurir 08.02.2026
Vesna Zmijanac 4. januara napunila je 69. godina, izašla je iz bolnice i najveća rođendanska želja bila joj je da ove godine bude zdrava. Ipak, jedan segment Vesninog života, već godinama trpi, a u ispovesti za jedan magazin svojevremeno je otkrila zašto… »
Vesti dana »
„Ruski zid“ ispisao istoriju, pa poručio: „Šta ćete sada reći, mrzitelji?“
Sputnik pre 1 satjoš 46 povezanih
Tramp: "Iran je pristao da ne razvija nuklearno oružje" Američka vojska pogodila teretni brod koji je pokušao da probije blokadu iranskih luka
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih
Upozorenje RHMZ: U naredna četiri dana širom Srbije pljuskovi sa grmljavinom, očekuje se i grad
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 27 povezanih
Šef IAEA: Napad na Zaporošku nuklearnu elektranu ugrozio principe nuklearne bezbednosti
Večernje novosti pre 17 minutajoš 22 povezane
Manojlović (Kreni-Promeni): Što glasnije patriotsko nadvikivanje u Beogradu, južno od Ibra sve tiše
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih