Povezane vesti
"Želeli su da me zatvore u kuću da im kuvam": Vesna Zmijanac o bivšim partnerima, progovorila o Nikoliji
Mondo 08.02.2026
Vesna Zmijanac 4. januara napunila je 69 godina, izašla je iz bolnice i najveća rođendanska želja bila joj je da ove godine bude zdrava. Ipak, jedan segment Vesninog života, već godinama trpi, a u ispovesti za jedan magazin svojevremeno je otkrila zašto… »
"Divili su mi se, a ja sam usamljena odlazila kući" Potresna ispovest Vesne Zmijanac: Hteli su da me zatvore, birala sam tuđe…
Kurir 08.02.2026
Vesna Zmijanac 4. januara napunila je 69. godina, izašla je iz bolnice i najveća rođendanska želja bila joj je da ove godine bude zdrava. Ipak, jedan segment Vesninog života, već godinama trpi, a u ispovesti za jedan magazin svojevremeno je otkrila zašto… »
Vesti dana »
Otvorena deonica Moravskog koridora od Adrana kod Kraljeva do Preljine kod Čačka
Insajder pre 22 minutajoš 27 povezanih
Uhapšene tri osobe osumnjičene za bacanje bombe na kuću na Novom Beogradu
Politika pre 1 satjoš 40 povezanih
ANEM ALARM: U prvoj polovini ove godine četvoro novinarki i novinara relocirano iz Srbije zbog represije vlasti i prorežimskih medija
Cenzolovka pre 2 satajoš 16 povezanih
Žena dala intervju dok je izvlače iz ruševina u Venecueli: Ovaj potez joj se spasio život tokom smrtonosnih zemljotresa
Mondo pre 37 minutajoš 58 povezanih