Povezane vesti
"Želeli su da me zatvore u kuću da im kuvam": Vesna Zmijanac o bivšim partnerima, progovorila o Nikoliji
Mondo 08.02.2026
Vesna Zmijanac 4. januara napunila je 69 godina, izašla je iz bolnice i najveća rođendanska želja bila joj je da ove godine bude zdrava. Ipak, jedan segment Vesninog života, već godinama trpi, a u ispovesti za jedan magazin svojevremeno je otkrila zašto… »
"Divili su mi se, a ja sam usamljena odlazila kući" Potresna ispovest Vesne Zmijanac: Hteli su da me zatvore, birala sam tuđe…
Kurir 08.02.2026
Vesna Zmijanac 4. januara napunila je 69. godina, izašla je iz bolnice i najveća rođendanska želja bila joj je da ove godine bude zdrava. Ipak, jedan segment Vesninog života, već godinama trpi, a u ispovesti za jedan magazin svojevremeno je otkrila zašto… »
Vesti dana »
Ovo će razbesneti Trampa! Iranska garda: Ormuški moreuz će ostati zatvoren dok Amerika ne ukine blokadu naših luka!
Kurir pre 21 minutajoš 46 povezanih
(Tabela) Zvezda na korak od titule, Partizan se vratio na drugo mesto: Plej-of doneo novu sliku tabele – velika borba se vodi za Evropu!
Hot sport pre 26 minutajoš 26 povezanih
Evo s kim smo uhvatili Đinu sat vremena pre početka slavlja: pije šampanjac i jede jagode sa milionerima
Telegraf pre 6 minutajoš 62 povezane