Povezane vesti
"Želeli su da me zatvore u kuću da im kuvam": Vesna Zmijanac o bivšim partnerima, progovorila o Nikoliji
Mondo 08.02.2026
Vesna Zmijanac 4. januara napunila je 69 godina, izašla je iz bolnice i najveća rođendanska želja bila joj je da ove godine bude zdrava. Ipak, jedan segment Vesninog života, već godinama trpi, a u ispovesti za jedan magazin svojevremeno je otkrila zašto… »
"Divili su mi se, a ja sam usamljena odlazila kući" Potresna ispovest Vesne Zmijanac: Hteli su da me zatvore, birala sam tuđe…
Kurir 08.02.2026
Vesna Zmijanac 4. januara napunila je 69. godina, izašla je iz bolnice i najveća rođendanska želja bila joj je da ove godine bude zdrava. Ipak, jedan segment Vesninog života, već godinama trpi, a u ispovesti za jedan magazin svojevremeno je otkrila zašto… »
Vesti dana »
"Našao se u bezizlaznoj situaciji i otvorio je vatru na policiju" Oglasio se MUP Crne Gore, otkrili šta se desilo u šumi iznad Herceg Novog: Evo kako je okončana potera za opasnim Rusom
Blic pre 12 minutajoš 30 povezanih
Prvi septembar u domaćim školama: „Prisutan je revanšizam koji ne uliva nadu da će godina biti mirna”
Nedeljnik pre 7 minutajoš 11 povezanih
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Skupovi u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
BBC News pre 17 minutajoš 7 povezanih
Ujedinjene nacije: Novi nuklearni testovi mogli bi da pokrenu trku u naoružanju
Insajder pre 31 minutajoš 1 povezana
Požari kod Nikšića i Trebinja, angažovani vatrogasci, vojska i helikopter
RTV pre 37 minutajoš 1 povezana