Povezane vesti

"Podneli su 13 krivičnih prijava protiv mene": Sindi prošla kroz pravi pakao sa bivšim i njegovom porodicom

"Podneli su 13 krivičnih prijava protiv mene": Sindi prošla kroz pravi pakao sa bivšim i njegovom porodicom

Mondo pre 2 sata
Ivana Stamenković Sindi proslavila se kao pevačica grupe "Models", a nakon razvoda je prošla kroz pakao sa bivšim mužem sa kojim se godinama borila za starateljstvo nad ćerkom Petrom. Ona je sada otkrila nepoznate detalje njihovog odnosa. Sindi je… »
Pevačicu iz familije bivšeg muža tužilo 13 članova! Tu je i svekar, Sindi tek sad progovorila o svemu

Pevačicu iz familije bivšeg muža tužilo 13 članova! Tu je i svekar, Sindi tek sad progovorila o svemu

Kurir pre 5 sati
Ivana Stamenković Sindi, popularnost je stekla učešćem u poznatoj ženskoj grupi devedesetih "Models". Ona je i dan- danas prepoznatljiva baš zbog pomenutog sastava, a muziku je davno batalila pa danas zarađuje od reklama na Instagramu. Sindi ima brak iza… »
"Podneli su 13 krivičnih prijava protiv mene" Pevačica prošla kroz pakao sa bivšim mužem i njegovom porodicom: "Ispada da sam…

"Podneli su 13 krivičnih prijava protiv mene" Pevačica prošla kroz pakao sa bivšim mužem i njegovom porodicom: "Ispada da sam…

Blic pre 8 sati
Nakon razvoda, suočavala se sa brojnim izazovima, uključujući borbu za starateljstvo nad ćerkom Naglasila je važnost emotivne povezanosti sa ćerkom kojoj se posvetila uprkos izazovima Ivana Stamenković Sindi proslavila se kao pevačica grupe "Models", a… »
"Podneli 13 krivičnih prijava protiv mene" Naša pevačica iznela šok detalje kroz koje je prošla nakon razvoda

"Podneli 13 krivičnih prijava protiv mene" Naša pevačica iznela šok detalje kroz koje je prošla nakon razvoda

Telegraf pre 7 sati
Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja pevačica grupe "Models", godinama je bila u centru teške porodične drame nakon razvoda, tokom kojeg je vodila iscrpljujuću borbu za starateljstvo nad ćerkom Petrom. Sada je javno progovorila o detaljima odnosa sa… »

Vesti dana »