Povezane vesti
"Podneli 13 krivičnih prijava protiv mene" Pevačica prošla kroz pakao sa bivšim mužem i njegovom porodicom
Telegraf 08.02.2026
Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja pevačica grupe "Models", godinama je bila u centru teške porodične drame nakon razvoda, tokom kojeg je vodila iscrpljujuću borbu za starateljstvo nad ćerkom Petrom. Sada je javno progovorila o detaljima odnosa sa… »
"Podneli su 13 krivičnih prijava protiv mene": Sindi prošla kroz pravi pakao sa bivšim i njegovom porodicom
Mondo 08.02.2026
Ivana Stamenković Sindi proslavila se kao pevačica grupe "Models", a nakon razvoda je prošla kroz pakao sa bivšim mužem sa kojim se godinama borila za starateljstvo nad ćerkom Petrom. Ona je sada otkrila nepoznate detalje njihovog odnosa. Sindi je… »
Pevačicu iz familije bivšeg muža tužilo 13 članova! Tu je i svekar, Sindi tek sad progovorila o svemu
Kurir 08.02.2026
Ivana Stamenković Sindi, popularnost je stekla učešćem u poznatoj ženskoj grupi devedesetih "Models". Ona je i dan- danas prepoznatljiva baš zbog pomenutog sastava, a muziku je davno batalila pa danas zarađuje od reklama na Instagramu. Sindi ima brak iza… »
"Podneli su 13 krivičnih prijava protiv mene" Pevačica prošla kroz pakao sa bivšim mužem i njegovom porodicom: "Ispada da sam…
Blic 08.02.2026
Nakon razvoda, suočavala se sa brojnim izazovima, uključujući borbu za starateljstvo nad ćerkom Naglasila je važnost emotivne povezanosti sa ćerkom kojoj se posvetila uprkos izazovima Ivana Stamenković Sindi proslavila se kao pevačica grupe "Models", a… »
Vesti dana »
Mladi Kula: Sinoć napadnuti aktivisti u Kuli, saterani u atar, napadači se predstavili kao aktivisti SNS-a
Mašina pre 2 satajoš 20 povezanih
BLOG UŽIVO Tramp izbegava termin "rat", Izrael izvršio više udara na Iran
Insajder pre 29 minutajoš 79 povezanih
SNS u terensku kampanju izvukla gotovo sve: Uključili se i vlasnici udarnih medijskih pesnica režima – Vučićević i Mitrović
Cenzolovka pre 3 satajoš 25 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom i najavom obilnih padavina
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 42 povezane