Povezane vesti
"Prošla godina mi je bila teška, zapostavila sam sebe" Pevačica progovorila o privatnim trenucima u životu
Kurir pre 15 sati
Pevačica Sara Jo bila je deo žurke grupe " Harem Girls", koja se održavala u srpskoj prestonici. Ona se osvrnula na višak kilograma, koji joj smeta, pa je na specijalnom režimu ishrane, ali i na ovogodišnje učesnike " Pesme za Evroviziju". - Spremna sam… »
"Iza mene je teži period, zapostavila sam sebe" Sara Jo o višku kilograma i PZE: Na žurku Harem Girls došla kao Britni Spirs…
Blic pre 1 dan
Na pitanje o potencijalnom povratku na Evroviziju, Sara je odgovorila da to trenutno nije u njenim planovima. Pevačica je ispričala kako joj je prethodna godina bila izazovna, ali je odlučila da se posveti sebi i zdravlju. Pevačica Sara Jo došla je… »
Vesti dana »
CIK BiH: Na prevremenim izborima za predsednika RS Karan osvojio skoro 11 hiljada glasova više od Blanuše
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
"Uveren sam da će novu dužnost obavljati sa predanošću" Vučić čestitao Karanu: "Vremena su teška, a pred našim narodom stoje ogromni izazovi"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
(Foto) Simona Manojlović je mis Srbije 2026. Prošlogodišnja misica Aleksandra Rutović joj predala krunu! Uspela sve da očara
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana