Повезане вести

Милтон: "Обрадовић? Разумем реакцију навијача"

Милтон: "Обрадовић? Разумем реакцију навијача"

Б92 08.02.2026
Шејк Милтон, кошаркаш Партизана, осврнуо се у великом интервјуу на долазак у Београд, аклиматизацију на европску кошарку, али и одлазак Жељка Обрадовића. Милтон пролази кроз једну од најизазовнијих сезона у каријери, али и једну… »
Остоја Мијаиловић стао пред камере и отворио душу! Открио зашто није поднео оставку после одласка Жељка Обрадовића из…

Остоја Мијаиловић стао пред камере и отворио душу! Открио зашто није поднео оставку после одласка Жељка Обрадовића из…

Курир 08.02.2026
Остоја Мијаиловић, председник КК Партизан, гостовао је на ТВ Прва где је говорио о бројним занимљивим темама. Открио је Мијаиловић због чега није поднео оставку после одласка Жељка Обрадовића из Партизана. - Да сам повукао… »
Остоја Мијаиловић отворио душу, председник Партизана поручио: "Трпим критике са трибине, чиме сам то заслужио?"

Остоја Мијаиловић отворио душу, председник Партизана поручио: "Трпим критике са трибине, чиме сам то заслужио?"

Телеграф 08.02.2026
Кошаркашки клуб Партизан иза себе има веома турбуленту сезону, у којој су остали највероватније и без шансе за пласман у плеј-ин Евролиге, пошто је у игри остала само теорија. Све је почело средином октобра, док је ескалирало… »
Остоја Мијаиловић открио зашто није поднео оставку после одласка Жељка Обрадовића из Партизана!

Остоја Мијаиловић открио зашто није поднео оставку после одласка Жељка Обрадовића из Партизана!

Телеграф 08.02.2026
Кошаркашки клуб Партизан иза себе има веома турбуленту сезону, у којој су остали највероватније и без шансе за пласман у плеј-ин Евролиге, пошто је у игри остала само теорија. Све је почело средином октобра, док је ескалирало… »
Мијаловићев позив Човићу и порука партизановцима: "Ја ћу рећи када одлазим"

Мијаловићев позив Човићу и порука партизановцима: "Ја ћу рећи када одлазим"

Спортске.нет 08.02.2026
Први човек Партизана Остоја Мијаиловић дотакао се горућих ствари у српској кошарци, почев од недостатка инфраструктуре због чега је упутио и директан позив председнику Кошаркашког савеза Србије Небојши Човићу, али интерних… »
„Ја сам спасао Партизан, остаћу овде колико ја будем хтео“: Струка је отишла јер су им највећа појачања само уназадила тим!…

„Ја сам спасао Партизан, остаћу овде колико ја будем хтео“: Струка је отишла јер су им највећа појачања само уназадила тим!…

Хот спорт 08.02.2026
Остоја Мијаиловић отворено о кризи у Партизану! Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић гостовао је у Јутарњем програму ТВ Прве и без задршке говорио о свему што је обележило тешку сезону црно-белих – од лошег прелазног рока… »
"Доста је лажи, јесам ја крив што смо били 18. у Евролиги?": Мијаиловић открио када ће отићи из Партизана

"Доста је лажи, јесам ја крив што смо били 18. у Евролиги?": Мијаиловић открио када ће отићи из Партизана

Мондо 08.02.2026
Остоја Мијаиловић проговорио је о навијачима Партизана, њиховим погрдним скандирањима и захтевима за одлазак. Дотакао се одласка Жељка Обрадовића и свега што се догодило у клубу у претходних неколико месеци. "Протеклих пар… »
Мијаиловић: "Одлазим када ја будем хтео - спасао сам Партизан од гашења" ВИДЕО

Мијаиловић: "Одлазим када ја будем хтео - спасао сам Партизан од гашења" ВИДЕО

Б92 08.02.2026
Остоја Мијаиловић, председник Партизана, гостовао је у ТВ Прва у емисији Јутарњи програм. Остоја Мијаиловић је одвојио времена за гостовање у Јутарњем програму на Првој телевизији и говорио о актуелним стварима из света… »
"Неки су склоњени, промашили смо са најскупљим појачањима": Мијаиловић проговорио о проблемима у Партизану

"Неки су склоњени, промашили смо са најскупљим појачањима": Мијаиловић проговорио о проблемима у Партизану

Мондо 08.02.2026
Шта се дешава у Партизану, каква је ситуација и шта су планови и циљеви? Све то су ствари о којима је причао Остоја Мијаиловић. Први човек клуба анализирао је дешавања у сезони за почетак. "Почетак сезоне је био заиста добар… »

Вести дана »