Повезане вести
Милтон: "Обрадовић? Разумем реакцију навијача"
Б92 08.02.2026
Шејк Милтон, кошаркаш Партизана, осврнуо се у великом интервјуу на долазак у Београд, аклиматизацију на европску кошарку, али и одлазак Жељка Обрадовића. Милтон пролази кроз једну од најизазовнијих сезона у каријери, али и једну… »
Остоја Мијаиловић стао пред камере и отворио душу! Открио зашто није поднео оставку после одласка Жељка Обрадовића из…
Курир 08.02.2026
Остоја Мијаиловић, председник КК Партизан, гостовао је на ТВ Прва где је говорио о бројним занимљивим темама. Открио је Мијаиловић због чега није поднео оставку после одласка Жељка Обрадовића из Партизана. - Да сам повукао… »
Остоја Мијаиловић отворио душу, председник Партизана поручио: "Трпим критике са трибине, чиме сам то заслужио?"
Телеграф 08.02.2026
Кошаркашки клуб Партизан иза себе има веома турбуленту сезону, у којој су остали највероватније и без шансе за пласман у плеј-ин Евролиге, пошто је у игри остала само теорија. Све је почело средином октобра, док је ескалирало… »
Остоја Мијаиловић открио зашто није поднео оставку после одласка Жељка Обрадовића из Партизана!
Телеграф 08.02.2026
Кошаркашки клуб Партизан иза себе има веома турбуленту сезону, у којој су остали највероватније и без шансе за пласман у плеј-ин Евролиге, пошто је у игри остала само теорија. Све је почело средином октобра, док је ескалирало… »
Мијаловићев позив Човићу и порука партизановцима: "Ја ћу рећи када одлазим"
Спортске.нет 08.02.2026
Први човек Партизана Остоја Мијаиловић дотакао се горућих ствари у српској кошарци, почев од недостатка инфраструктуре због чега је упутио и директан позив председнику Кошаркашког савеза Србије Небојши Човићу, али интерних… »
„Ја сам спасао Партизан, остаћу овде колико ја будем хтео“: Струка је отишла јер су им највећа појачања само уназадила тим!…
Хот спорт 08.02.2026
Остоја Мијаиловић отворено о кризи у Партизану! Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић гостовао је у Јутарњем програму ТВ Прве и без задршке говорио о свему што је обележило тешку сезону црно-белих – од лошег прелазног рока… »
"Доста је лажи, јесам ја крив што смо били 18. у Евролиги?": Мијаиловић открио када ће отићи из Партизана
Мондо 08.02.2026
Остоја Мијаиловић проговорио је о навијачима Партизана, њиховим погрдним скандирањима и захтевима за одлазак. Дотакао се одласка Жељка Обрадовића и свега што се догодило у клубу у претходних неколико месеци. "Протеклих пар… »
Мијаиловић: "Одлазим када ја будем хтео - спасао сам Партизан од гашења" ВИДЕО
Б92 08.02.2026
Остоја Мијаиловић, председник Партизана, гостовао је у ТВ Прва у емисији Јутарњи програм. Остоја Мијаиловић је одвојио времена за гостовање у Јутарњем програму на Првој телевизији и говорио о актуелним стварима из света… »
"Неки су склоњени, промашили смо са најскупљим појачањима": Мијаиловић проговорио о проблемима у Партизану
Мондо 08.02.2026
Шта се дешава у Партизану, каква је ситуација и шта су планови и циљеви? Све то су ствари о којима је причао Остоја Мијаиловић. Први човек клуба анализирао је дешавања у сезони за почетак. "Почетак сезоне је био заиста добар… »
Вести дана »
Појачан интензитет саобраћаја, могућа задржавања на границама
Глас Шумадије пре 21 минутајош 22 повезане
Хитна помоћ: Мотоциклиста тешко повређен у Устаничкој улици у Београду
Право у центар пре 21 минутајош 13 повезаних
Променљиво уз повремену кишу, пљускове и грмљавину: Када се очекује стабилизација времена
Н1 Инфо пре 1 сатјош 12 повезаних
Цене нафте скочиле три одсто након нових америчких удара на Иран
Н1 Инфо пре 16 минутајош 11 повезаних