Povezane vesti
Ostoja Mijailović stao pred kamere i otvorio dušu! Otkrio zašto nije podneo ostavku posle odlaska Željka Obradovića iz…
Kurir pre 2 sata
Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, gostovao je na TV Prva gde je govorio o brojnim zanimljivim temama. Otkrio je Mijailović zbog čega nije podneo ostavku posle odlaska Željka Obradovića iz Partizana. - Da sam povukao Upravu posle odlaska stručnog… »
Ostoja Mijailović otkrio zašto nije podneo ostavku posle odlaska Željka Obradovića iz Partizana!
Telegraf pre 2 sata
Košarkaški klub Partizan iza sebe ima veoma turbulentu sezonu, u kojoj su ostali najverovatnije i bez šanse za plasman u plej-in Evrolige, pošto je u igri ostala samo teorija. Sve je počelo sredinom oktobra, dok je eskaliralo nakon odlaska Željka… »
Ostoja Mijailović otvorio dušu, predsednik Partizana poručio: "Trpim kritike sa tribine, čime sam to zaslužio?"
Telegraf pre 3 sata
Košarkaški klub Partizan iza sebe ima veoma turbulentu sezonu, u kojoj su ostali najverovatnije i bez šanse za plasman u plej-in Evrolige, pošto je u igri ostala samo teorija. Sve je počelo sredinom oktobra, dok je eskaliralo nakon odlaska Željka… »
Mijalovićev poziv Čoviću i poruka partizanovcima: "Ja ću reći kada odlazim"
Sportske.net pre 3 sata
Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović dotakao se gorućih stvari u srpskoj košarci, počev od nedostatka infrastrukture zbog čega je uputio i direktan poziv predsedniku Košarkaškog saveza Srbije Nebojši Čoviću, ali internih problema u redovima kluba na… »
„Ja sam spasao Partizan, ostaću ovde koliko ja budem hteo“: Struka je otišla jer su im najveća pojačanja samo unazadila tim!…
Hot sport pre 3 sata
Ostoja Mijailović otvoreno o krizi u Partizanu! Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović gostovao je u Jutarnjem programu TV Prve i bez zadrške govorio o svemu što je obeležilo tešku sezonu crno-belih – od lošeg prelaznog roka, preko sudijskih odluka, do… »
"Dosta je laži, jesam ja kriv što smo bili 18. u Evroligi?": Mijailović otkrio kada će otići iz Partizana
Mondo pre 4 sati
Ostoja Mijailović progovorio je o navijačima Partizana, njihovim pogrdnim skandiranjima i zahtevima za odlazak. Dotakao se odlaska Željka Obradovića i svega što se dogodilo u klubu u prethodnih nekoliko meseci. "Proteklih par meseci trpim kritike sa… »
Mijailović: "Odlazim kada ja budem hteo - spasao sam Partizan od gašenja" VIDEO
B92 pre 3 sata
Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, gostovao je u TV Prva u emisiji Jutarnji program. Ostoja Mijailović je odvojio vremena za gostovanje u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji i govorio o aktuelnim stvarima iz sveta košarke. Počeli su priču o tome… »
"Neki su sklonjeni, promašili smo sa najskupljim pojačanjima": Mijailović progovorio o problemima u Partizanu
Mondo pre 4 sati
Šta se dešava u Partizanu, kakva je situacija i šta su planovi i ciljevi? Sve to su stvari o kojima je pričao Ostoja Mijailović. Prvi čovek kluba analizirao je dešavanja u sezoni za početak. "Početak sezone je bio zaista dobar, došli smo u situaciju da… »
Vesti dana »
Nedelja pred Novosađanima nestabilna, malo toplija i ponovo će duvati košava
Radio 021 pre 4 satijoš 24 povezane
Isplivala fotografija spasavanja otetog Daniela Kajmakoskog: Beli "volvo" nasukan na bankinu, a unutra vezan pevač... (foto)
Kurir pre 1 satjoš 49 povezanih
MUP upozorava građane na novu internet prevaru: Ne otvarajte sumnjive linkove na WhatsApp
Glas Zaječara pre 3 satajoš 26 povezanih
Padovi i prekidi obeležili finale spusta na Olimpijskim zimskim igrama
RTS pre 7 minutajoš 53 povezane