Povezane vesti

Milton: "Obradović? Razumem reakciju navijača"

Milton: "Obradović? Razumem reakciju navijača"

B92 pre 22 dana
Šejk Milton, košarkaš Partizana, osvrnuo se u velikom intervjuu na dolazak u Beograd, aklimatizaciju na evropsku košarku, ali i odlazak Željka Obradovića. Milton prolazi kroz jednu od najizazovnijih sezona u karijeri, ali i jednu od najemotivnijih. U… »
Ostoja Mijailović stao pred kamere i otvorio dušu! Otkrio zašto nije podneo ostavku posle odlaska Željka Obradovića iz…

Ostoja Mijailović stao pred kamere i otvorio dušu! Otkrio zašto nije podneo ostavku posle odlaska Željka Obradovića iz…

Kurir pre 22 dana
Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, gostovao je na TV Prva gde je govorio o brojnim zanimljivim temama. Otkrio je Mijailović zbog čega nije podneo ostavku posle odlaska Željka Obradovića iz Partizana. - Da sam povukao Upravu posle odlaska stručnog… »
Ostoja Mijailović otkrio zašto nije podneo ostavku posle odlaska Željka Obradovića iz Partizana!

Ostoja Mijailović otkrio zašto nije podneo ostavku posle odlaska Željka Obradovića iz Partizana!

Telegraf pre 22 dana
Košarkaški klub Partizan iza sebe ima veoma turbulentu sezonu, u kojoj su ostali najverovatnije i bez šanse za plasman u plej-in Evrolige, pošto je u igri ostala samo teorija. Sve je počelo sredinom oktobra, dok je eskaliralo nakon odlaska Željka… »
Ostoja Mijailović otvorio dušu, predsednik Partizana poručio: "Trpim kritike sa tribine, čime sam to zaslužio?"

Ostoja Mijailović otvorio dušu, predsednik Partizana poručio: "Trpim kritike sa tribine, čime sam to zaslužio?"

Telegraf pre 22 dana
Košarkaški klub Partizan iza sebe ima veoma turbulentu sezonu, u kojoj su ostali najverovatnije i bez šanse za plasman u plej-in Evrolige, pošto je u igri ostala samo teorija. Sve je počelo sredinom oktobra, dok je eskaliralo nakon odlaska Željka… »
Mijalovićev poziv Čoviću i poruka partizanovcima: "Ja ću reći kada odlazim"

Mijalovićev poziv Čoviću i poruka partizanovcima: "Ja ću reći kada odlazim"

Sportske.net pre 22 dana
Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović dotakao se gorućih stvari u srpskoj košarci, počev od nedostatka infrastrukture zbog čega je uputio i direktan poziv predsedniku Košarkaškog saveza Srbije Nebojši Čoviću, ali internih problema u redovima kluba na… »
„Ja sam spasao Partizan, ostaću ovde koliko ja budem hteo“: Struka je otišla jer su im najveća pojačanja samo unazadila tim!…

„Ja sam spasao Partizan, ostaću ovde koliko ja budem hteo“: Struka je otišla jer su im najveća pojačanja samo unazadila tim!…

Hot sport pre 22 dana
Ostoja Mijailović otvoreno o krizi u Partizanu! Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović gostovao je u Jutarnjem programu TV Prve i bez zadrške govorio o svemu što je obeležilo tešku sezonu crno-belih – od lošeg prelaznog roka, preko sudijskih odluka, do… »
"Dosta je laži, jesam ja kriv što smo bili 18. u Evroligi?": Mijailović otkrio kada će otići iz Partizana

"Dosta je laži, jesam ja kriv što smo bili 18. u Evroligi?": Mijailović otkrio kada će otići iz Partizana

Mondo pre 22 dana
Ostoja Mijailović progovorio je o navijačima Partizana, njihovim pogrdnim skandiranjima i zahtevima za odlazak. Dotakao se odlaska Željka Obradovića i svega što se dogodilo u klubu u prethodnih nekoliko meseci. "Proteklih par meseci trpim kritike sa… »
Mijailović: "Odlazim kada ja budem hteo - spasao sam Partizan od gašenja" VIDEO

Mijailović: "Odlazim kada ja budem hteo - spasao sam Partizan od gašenja" VIDEO

B92 pre 22 dana
Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, gostovao je u TV Prva u emisiji Jutarnji program. Ostoja Mijailović je odvojio vremena za gostovanje u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji i govorio o aktuelnim stvarima iz sveta košarke. Počeli su priču o tome… »
"Neki su sklonjeni, promašili smo sa najskupljim pojačanjima": Mijailović progovorio o problemima u Partizanu

"Neki su sklonjeni, promašili smo sa najskupljim pojačanjima": Mijailović progovorio o problemima u Partizanu

Mondo pre 22 dana
Šta se dešava u Partizanu, kakva je situacija i šta su planovi i ciljevi? Sve to su stvari o kojima je pričao Ostoja Mijailović. Prvi čovek kluba analizirao je dešavanja u sezoni za početak. "Početak sezone je bio zaista dobar, došli smo u situaciju da… »

Vesti dana »