Povezane vesti
„Ako se ne izvine, podneću tužbu“: Zaev demantovao tvrdnje VMRO DPMNE da je povezan sa zaplenjenom drogom
Danas pre 2 sata
Bivši premijer Severne Makedonije i nekadašnji lider Socijaldemoratskog saveza Makedonije Zoran Zaev demantovao je danas optužbe vladajuće VMRO DPMNE da je povezan sa zaplenjenim kanabisom. „Bezobrazna je laž da sam na bilo koji način povezan sa… »
Zoran Zaev kipti od besa! Bivši premijer Severne Makedonije demantovao tvrdnje VMRO DPMNE da je povezan sa zaplenjenom drogom…
Kurir pre 4 sati
Bivši premijer Severne Makedonije i nekadašnji lider Socijaldemoratskog saveza Makedonije Zoran Zaev demantovao je danas optužbe vladajuće VMRO DPMNE da je povezan sa zaplenjenim kanabisom. - Bezobrazna je laž da sam na bilo koji način povezan sa… »
Zaev demantovao da je povezan sa zaplenjenom marihuanom: To je bezobrazna laž
N1 Info pre 5 sati
Bivši premijer Severne Makedonije i nekadašnji lider Socijaldemoratskog saveza Makedonije Zoran Zaev demantovao je danas optužbe vladajuće VMRO DPMNE da je povezan sa zaplenjenim kanabisom. "Bezobrazna je laž da sam na bilo koji način povezan sa… »
Vesti dana »
Stižu nam zahlađenje i jak vetar, sneg moguć i u nizijama: Meterolog najavljuje veliku promenu nakon Sretenja
Pravda pre 1 satjoš 26 povezanih
Ovde su doživeli nesreću otmičari Daniela Kajmakoskog: Bežali od policije i zakucali se u zaštitnu ogradu (Foto)
Mondo pre 23 minutajoš 51 povezana
Baka Prase doneo sreću Voši: Pet komada Mladosti, Karađorđe slavio uz taliju sa tribina! (foto)
Hot sport pre 3 minutajoš 33 povezane