Povezane vesti
Starović: Sajam zavičaja slavi običaje i tradiciju srpskog naroda iz svih krajeva
Euronews pre 16 sati
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas na otvaranju Sajma zavičaja u Novom Sadu da se na toj manifestaciji slave običaji i tradicija iz svih krajeva iz kojih potiče srpski narod. "Čast mi je i zadovoljstvo da vas pozdravim u… »
Danas slavimo našu pesmu, igru i kosovski zavet: Ministar Starović sa Sajma zavičaja u Novom Sadu poslao snažne poruke
Dnevnik pre 18 sati
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović pozdravio je sve okupljene na Sajmu zavičaja u Novom Sadu u ime Vlade Republike Srbije. -Rekao bih da je iz godine u godinu ovaj Sajam zavičaja sve veći i veći, uspešniji i posećeniji. Čini mi se da bismo… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 9. februar: Ujutro magla, promenljiv vetar, u toku dana oblačno
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Ukrajina kupuje 250 borbenih aviona; Rusija: Vodi se hibridni rat protiv civila
RTV pre 2 minutajoš 1 povezana
CIK BiH: Na prevremenim izborima za predsednika RS Karan osvojio skoro 11 hiljada glasova više od Blanuše
Danas pre 6 satijoš 4 povezane
"Uveren sam da će novu dužnost obavljati sa predanošću" Vučić čestitao Karanu: "Vremena su teška, a pred našim narodom stoje ogromni izazovi"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 9. februar: Menjačnice prodaju valute po ovim vrednostima
Mondo pre 11 minutajoš 1 povezana