Povezane vesti
"Sad su svi bogati..." Miloš Bojanić pecnuo kolege koje su letovale kod njega u CG, pa progovorio o Milici Todorović: I ja sam…
Kurir pre 1 dan
Domaći mediji sreli su Miloša Bojanića na aerodromu, pa su odmah iskoristili priliku da ga pitaju da li je upućen u priču koja se trenutno dešava u životu Milice Todorović. - Ona je moja ljubimica. Sve je to normalno, i ja sam se ženio dva puta, kakve… »
"Sve je to za ljude i ja sam se dva puta ženio": Poznati pevač pružio podršku Milici Todorović
Mondo pre 1 dan
Pevač Miloš Bojanić pojavio se na aerodromu "Nikola Tesla" po dolasku iz Amerike, gde je govorio o aktuelnostima na estradi, ali i o nedavnoj drami u kojoj se našla Milica Todorović nakon porođaja. "Ona je moja ljubimica. Sve je to normalno, i ja sam se… »
"Sve je to za ljude", Miloš Bojanić o drami kroz koju prolazi Milica Todorović: "I ja sam se ženio dva puta"
Telegraf pre 1 dan
Pevač Miloš Bojanić pojavio se na aerodromu "Nikola Tesla" po dolasku iz Amerike, gde je govorio o aktuelnostima na estradi, ali i o nedavnoj drami u kojoj se našla Milica Todorović nakon porođaja. - Ona je moja ljubimica. Sve je to normalno, i ja sam se… »
Vesti dana »
Tužilaštvo u Hagu: Cilj optuženih vođa OVK bio da nasiljem steknu kontrolu nad celim Kosovom
Politika pre 39 minutajoš 32 povezane
Analiza NBS: Na štednji u dinarima 206 milijardi, prosečan iznos po računu - 189.000 dinara
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih
U Kragujevcu prijave za upis bespravnih objekata podnelo oko 28.000 građana
RTK pre 2 satajoš 77 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 4 satijoš 8 povezanih
Snsd proglasio pobedu Siniše karana na ponovljenim izborima u Republici Srpskoj: Dodik čestitao, oglasio se i Blanuša
Blic pre 43 minutajoš 28 povezanih