Povezane vesti

"Sad su svi bogati..." Miloš Bojanić pecnuo kolege koje su letovale kod njega u CG, pa progovorio o Milici Todorović: I ja sam…

"Sad su svi bogati..." Miloš Bojanić pecnuo kolege koje su letovale kod njega u CG, pa progovorio o Milici Todorović: I ja sam…

Kurir pre 1 dan
Domaći mediji sreli su Miloša Bojanića na aerodromu, pa su odmah iskoristili priliku da ga pitaju da li je upućen u priču koja se trenutno dešava u životu Milice Todorović. - Ona je moja ljubimica. Sve je to normalno, i ja sam se ženio dva puta, kakve… »
"Sve je to za ljude i ja sam se dva puta ženio": Poznati pevač pružio podršku Milici Todorović

"Sve je to za ljude i ja sam se dva puta ženio": Poznati pevač pružio podršku Milici Todorović

Mondo pre 1 dan
Pevač Miloš Bojanić pojavio se na aerodromu "Nikola Tesla" po dolasku iz Amerike, gde je govorio o aktuelnostima na estradi, ali i o nedavnoj drami u kojoj se našla Milica Todorović nakon porođaja. "Ona je moja ljubimica. Sve je to normalno, i ja sam se… »
"Sve je to za ljude", Miloš Bojanić o drami kroz koju prolazi Milica Todorović: "I ja sam se ženio dva puta"

"Sve je to za ljude", Miloš Bojanić o drami kroz koju prolazi Milica Todorović: "I ja sam se ženio dva puta"

Telegraf pre 1 dan
Pevač Miloš Bojanić pojavio se na aerodromu "Nikola Tesla" po dolasku iz Amerike, gde je govorio o aktuelnostima na estradi, ali i o nedavnoj drami u kojoj se našla Milica Todorović nakon porođaja. - Ona je moja ljubimica. Sve je to normalno, i ja sam se… »

Vesti dana »