Povezane vesti

"Moramo da zaštitimo decu": Češki premijer za zabranu društvenih mreža mlađima od 15 godina

"Moramo da zaštitimo decu": Češki premijer za zabranu društvenih mreža mlađima od 15 godina

Newsmax Balkans pre 21 sat
Češki premijer Andrej Babiš pružio je podršku uvođenju zabrane korišćenja društvenih mreža deci mlađoj od 15 godina. Španija, Grčka, Velika Britanija i Francuska razmatraju zauzimanje čvršćeg stava prema korišćenju društvenih mreža, zbog mogućeg… »
Babiš pružio podršku uvođenju zabrane korišćenja društvenih mreža deci mlađoj od 15 godina

Babiš pružio podršku uvođenju zabrane korišćenja društvenih mreža deci mlađoj od 15 godina

N1 Info pre 21 sat
Češki premijer Andrej Babiš danas je pružio podršku uvođenju zabrane korišćenja društvenih mreža deci mlađoj od 15 godina. Španija, Grčka, Velika Britanija i Francuska razmatraju zauzimanje čvršćeg stava prema korišćenju društvenih mreža, zbog mogućeg… »
Češki premijer Babiš zalaže se za zabranu društvenih mreža mlađima od 15 godina

NIN pre 1 dan
Češki premijer Andrej Babiš založio se danas za zabranu korišćenja društvenih mreža deci mlađoj od 15 godina, jer sve veći broj evropskih zemalja razmatra slična ograničenja, prenose češki mediji. "Ja sam za tu meru jer stručnjaci koje poznajem kažu da… »

Euronews pre 1 dan
Češki premijer Andrej Babiš založio se danas za zabranu korišćenja društvenih mreža deci mlađoj od 15 godina, jer sve veći broj evropskih zemalja razmatra slična ograničenja, prenose češki mediji. "Ja sam za tu meru jer stručnjaci koje poznajem kažu da… »
Češki premijer predlaže zabranu društvenih mreža za decu mlađu od 15 godina: Evo šta stoji iza toga

Češki premijer predlaže zabranu društvenih mreža za decu mlađu od 15 godina: Evo šta stoji iza toga

Telegraf pre 1 dan
Češki premijer Andrej Babiš založio se danas za zabranu korišćenja društvenih mreža deci mlađoj od 15 godina, jer sve veći broj evropskih zemalja razmatra slična ograničenja, prenose češki mediji. “Ja sam za tu meru jer stručnjaci koje poznajem kažu da… »

Vesti dana »