Повезане вести

Партизан ово мора да искористи: Данте Егзум добио отказ у НБА лиги – следећа станица Београд?!

Партизан ово мора да искористи: Данте Егзум добио отказ у НБА лиги – следећа станица Београд?!

Хот спорт 08.02.2026
Велика шанса за црно-беле Данте Егзум је после трејда из Даласа и раскида са Вашингтоном постао слободан играч, чиме се отвара могућност његовог повратка у Партизан. Аустралијски бек остао је без ангажмана због повреде колена и… »
Данте Егзум добио отказ

Данте Егзум добио отказ

Б92 08.02.2026
Аустралијски бек Данте Егзум постао је слободан играч након што су Вашингтон Визардси званично дали отказ. Визардси су "вејвовали" 30-годишњег кошаркаша и некадашњег играча Партизана, чиме је Егзум стављен на располагање… »
Вашингтон Визардси отпустили Дантеа Егзума

Вашингтон Визардси отпустили Дантеа Егзума

Данас 08.02.2026
Аустралијски бек Данте Ексум постао је слободан агент. Након што је био део трејда са Далас Мевериксима који су њега, Ентонија Дејвиса, Д’Анђела Расела и Џејдена Хардија послали у Вашингтон у замену за Криса Мидлтона, Еј-Џеј… »
Љубимац Гробара добио отказ у НБА: Данте Егзум је слободан играч

Љубимац Гробара добио отказ у НБА: Данте Егзум је слободан играч

Мондо 08.02.2026
Аустралијски кошаркаш Данте Егзум (30) више није играч Вашингтон Визардса. Његов клуб је затражио раскид уговора, према којем је само три дана био играч тима из главног града Сједињених Држава. Он је стигао у Вашингтон у трејду… »
Сада погледај ме, знам те… Отпуштен Данте Егзум!

Сада погледај ме, знам те… Отпуштен Данте Егзум!

Спорт клуб 08.02.2026
Пре само неколико дана некадашњи кошаркаш Партизана Данте Егзум трејдован је из Даласа у Вашингтон, који га је сада отпустио. Можда је време за повратак у Европу, и то баш на место успеха... Аустралијски бек крајем прошле године… »
Да ли је време за повратак у Партизан? Данте Егзум добио отказ у НБА лиги

Да ли је време за повратак у Партизан? Данте Егзум добио отказ у НБА лиги

Вечерње новости 08.02.2026
Вашингтон Визардси одрекли су се услуга Дантеа Егзума. ФОТО: М. Вукадиновић Аустралијанац, који је стигао у трејду за Ентонија Дејвиса из Далас Маверикса, сада ће бити слободан играч. Гробари сањају његов повратак, јер је… »

Вести дана »