Povezane vesti
Tema jutra: Sociološkinja o slučaju Epstin - od seksualnog nasilja se pravi rijaliti, umesto da se bavimo žrtvama, licitiramo…
N1 Info 08.02.2026
Američko ministarstvo pravde objavilo je tri miliona stranica, 180 hiljada fotografija i dve hiljade video snimaka u vezi sa seksualnim predatorom Džefrijem Epstinom, sa imenima žrtava, ali ne i moćnika. U dokumentima su prikazani detalji o Epstinovom… »
Sociološkinja o slučaju Epstin: Od seksualnog nasilja se pravi rijaliti, umesto da se bavimo žrtvama, licitiramo imenima
N1 Info 08.02.2026
Američko ministarstvo pravde objavilo je tri miliona stranica, 180 hiljada fotografija i dve hiljade video snimaka u vezi sa seksualnim predatorom Džefrijem Epstinom, sa imenima žrtava, ali ne i moćnika. U dokumentima su prikazani detalji o Epstinovom… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 1 povezana
Laura Prgomet je bila sa ovim rijaliti igračem! Razvezala jezik i sve priznala Miljani, a na jednog učesnika je već bacila oko (video)
Kurir pre 3 satajoš 6 povezanih
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana
"Milica me je tužila i tražila 250.000 dinara", Terza otkrio zbog čega su završili na sudu: "Ne zanima me više"
Telegraf pre 19 minutajoš 2 povezane