Povezane vesti
"Ne osećam celu ruku, išla sam kod svih mogućih doktora" Pevačica prolazi kroz agoniju: Cela sam mokra, ovo je strašno
Kurir pre 21 dana
Pevačice Katarinu Grujić i Marinu Visković su se srele na aerodromu u Beogradu. Kaća i Marina bile su na istom letu za Beograd, a onda je Marina otkrila da i dalje oseća bolove na šta se prethodnih dana žalila. Njena koleginica je otkrila da su joj… »
"Ne osećam celu ruku, išla sam kod svih mogućih doktora" Marina Visković prolazi kroz agoniju: "Cela sam mokra, ovo je…
Blic pre 21 dana
Uprkos bolovima, Marina je održala nastupe i planira dalja medicinska ispitivanja kako bi otkrila uzrok problema. Katarina Grujić je pružila podršku svojoj koleginici tokom leta, jer je pomagala Marini zbog njenih problema. Pevačice Katarinu Grujić i… »
"Nastupala sam pod bolovima" Kaća morala da iznosi Marinu Visković iz aviona "Išla sam kod svih mogućih..."
Telegraf pre 21 dana
Kaća Grujić i Marina Visković bile su na istom letu za beograd, došavši sa jednog od njihovih nastupa. Pevačice su bile raspoložene, ali je Marina otkrila da i dalje oseća bolove na šta se prethodnih dana žalila. Njena koleginica je otkrila da su joj… »
Vesti dana »
Novi napad Irana, sirene u Izraelu i Kuvajtu; Tel Aviv uzvratio udarima na Liban – u Bejrutu više od 30 poginulih
RTS pre 28 minutajoš 19 povezanih
"Probudilo nas je upozorenje, čulo se jako dejstvo protivvazdušne odbrane!" Srbin ostao u Bahreinu koji gori: Naši ljudi traže evakuaciju, širi se panika!
Kurir pre 13 minutajoš 16 povezanih
Prolazno umereno naoblačenje posle podne, temperatura do 19 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 14 povezanih
(VIDEO) Novak „zapalio“ LA: Zagrljaj sa Dončićem i Lebronom
Sport klub pre 33 minutajoš 11 povezanih