Povezane vesti
"Ne osećam celu ruku, išla sam kod svih mogućih doktora" Marina Visković prolazi kroz agoniju: "Cela sam mokra, ovo je…
Blic pre 10 sati
Uprkos bolovima, Marina je održala nastupe i planira dalja medicinska ispitivanja kako bi otkrila uzrok problema. Katarina Grujić je pružila podršku svojoj koleginici tokom leta, jer je pomagala Marini zbog njenih problema. Pevačice Katarinu Grujić i… »
"Ne osećam celu ruku, išla sam kod svih mogućih doktora" Pevačica prolazi kroz agoniju: Cela sam mokra, ovo je strašno
Kurir pre 10 sati
Pevačice Katarinu Grujić i Marinu Visković su se srele na aerodromu u Beogradu. Kaća i Marina bile su na istom letu za Beograd, a onda je Marina otkrila da i dalje oseća bolove na šta se prethodnih dana žalila. Njena koleginica je otkrila da su joj… »
"Nastupala sam pod bolovima" Kaća morala da iznosi Marinu Visković iz aviona "Išla sam kod svih mogućih..."
Telegraf pre 11 sati
Kaća Grujić i Marina Visković bile su na istom letu za beograd, došavši sa jednog od njihovih nastupa. Pevačice su bile raspoložene, ali je Marina otkrila da i dalje oseća bolove na šta se prethodnih dana žalila. Njena koleginica je otkrila da su joj… »
Vesti dana »
Oblačno i maglovito, od sredine dana jaka košava i pad temperature, ponegde sneg
RTV pre 2 minutajoš 4 povezane
Ukrajina kupuje 250 borbenih aviona; Rusija: Vodi se hibridni rat protiv civila
RTS pre 12 minutajoš 1 povezana
CIK BiH: Na prevremenim izborima za predsednika RS Karan osvojio skoro 11 hiljada glasova više od Blanuše
Danas pre 6 satijoš 4 povezane
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 9. februar: Menjačnice prodaju valute po ovim vrednostima
Mondo pre 12 minutajoš 1 povezana