Povezane vesti
"Ne osećam celu ruku, išla sam kod svih mogućih doktora" Marina Visković prolazi kroz agoniju: "Cela sam mokra, ovo je…
Blic 08.02.2026
Uprkos bolovima, Marina je održala nastupe i planira dalja medicinska ispitivanja kako bi otkrila uzrok problema. Katarina Grujić je pružila podršku svojoj koleginici tokom leta, jer je pomagala Marini zbog njenih problema. Pevačice Katarinu Grujić i… »
"Ne osećam celu ruku, išla sam kod svih mogućih doktora" Pevačica prolazi kroz agoniju: Cela sam mokra, ovo je strašno
Kurir 08.02.2026
Pevačice Katarinu Grujić i Marinu Visković su se srele na aerodromu u Beogradu. Kaća i Marina bile su na istom letu za Beograd, a onda je Marina otkrila da i dalje oseća bolove na šta se prethodnih dana žalila. Njena koleginica je otkrila da su joj… »
"Nastupala sam pod bolovima" Kaća morala da iznosi Marinu Visković iz aviona "Išla sam kod svih mogućih..."
Telegraf 08.02.2026
Kaća Grujić i Marina Visković bile su na istom letu za beograd, došavši sa jednog od njihovih nastupa. Pevačice su bile raspoložene, ali je Marina otkrila da i dalje oseća bolove na šta se prethodnih dana žalila. Njena koleginica je otkrila da su joj… »
Vesti dana »
Nestajanje Irana je iluzija: Pezeškijan uzvraća žestoko, preti odmazdom i poručuje - odgovor sledi na terenu!
Večernje novosti pre 16 minutajoš 125 povezanih
(Foto) Eksplozija gasa srušila dve zgrade u Istanbulu, jedna osoba poginula
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 22 povezane
Povredio se pred Večiti derbi! Poznato da li Bruno Fernando izlazi na crtu Crvenoj zvezdi!
Kurir pre 21 minutajoš 39 povezanih