Povezane vesti

"Ne osećam celu ruku, išla sam kod svih mogućih doktora" Marina Visković prolazi kroz agoniju: "Cela sam mokra, ovo je…

"Ne osećam celu ruku, išla sam kod svih mogućih doktora" Marina Visković prolazi kroz agoniju: "Cela sam mokra, ovo je…

Blic pre 10 sati
Uprkos bolovima, Marina je održala nastupe i planira dalja medicinska ispitivanja kako bi otkrila uzrok problema. Katarina Grujić je pružila podršku svojoj koleginici tokom leta, jer je pomagala Marini zbog njenih problema. Pevačice Katarinu Grujić i… »
"Ne osećam celu ruku, išla sam kod svih mogućih doktora" Pevačica prolazi kroz agoniju: Cela sam mokra, ovo je strašno

"Ne osećam celu ruku, išla sam kod svih mogućih doktora" Pevačica prolazi kroz agoniju: Cela sam mokra, ovo je strašno

Kurir pre 10 sati
Pevačice Katarinu Grujić i Marinu Visković su se srele na aerodromu u Beogradu. Kaća i Marina bile su na istom letu za Beograd, a onda je Marina otkrila da i dalje oseća bolove na šta se prethodnih dana žalila. Njena koleginica je otkrila da su joj… »
"Nastupala sam pod bolovima" Kaća morala da iznosi Marinu Visković iz aviona "Išla sam kod svih mogućih..."

"Nastupala sam pod bolovima" Kaća morala da iznosi Marinu Visković iz aviona "Išla sam kod svih mogućih..."

Telegraf pre 11 sati
Kaća Grujić i Marina Visković bile su na istom letu za beograd, došavši sa jednog od njihovih nastupa. Pevačice su bile raspoložene, ali je Marina otkrila da i dalje oseća bolove na šta se prethodnih dana žalila. Njena koleginica je otkrila da su joj… »

Vesti dana »