Povezane vesti
"Ne osećam celu ruku, išla sam kod svih mogućih doktora" Pevačica prolazi kroz agoniju: Cela sam mokra, ovo je strašno
Kurir 08.02.2026
Pevačice Katarinu Grujić i Marinu Visković su se srele na aerodromu u Beogradu. Kaća i Marina bile su na istom letu za Beograd, a onda je Marina otkrila da i dalje oseća bolove na šta se prethodnih dana žalila. Njena koleginica je otkrila da su joj… »
"Ne osećam celu ruku, išla sam kod svih mogućih doktora" Marina Visković prolazi kroz agoniju: "Cela sam mokra, ovo je…
Blic 08.02.2026
Uprkos bolovima, Marina je održala nastupe i planira dalja medicinska ispitivanja kako bi otkrila uzrok problema. Katarina Grujić je pružila podršku svojoj koleginici tokom leta, jer je pomagala Marini zbog njenih problema. Pevačice Katarinu Grujić i… »
"Nastupala sam pod bolovima" Kaća morala da iznosi Marinu Visković iz aviona "Išla sam kod svih mogućih..."
Telegraf 08.02.2026
Kaća Grujić i Marina Visković bile su na istom letu za beograd, došavši sa jednog od njihovih nastupa. Pevačice su bile raspoložene, ali je Marina otkrila da i dalje oseća bolove na šta se prethodnih dana žalila. Njena koleginica je otkrila da su joj… »
Vesti dana »
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 1 satjoš 42 povezane
Bajatović: Srbija produžila gasni aranžman sa Rusijom, uskoro i novi dogovor do Nove godine
Insajder pre 4 satijoš 26 povezanih
Budući brucoši u trci za indeks: Najveće interesovanje za Medicinski, Ekonomski, Pravni fakultet i FON
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 34 povezane
RERI: U Srbiji 2025. 104 dana sa više čestica PM2,5 od dozvoljenog
Glas Zaječara pre 6 satijoš 11 povezanih
MUP: Određeno zadržavanje aktivisti iz Raške, ugrozio bezbednost predsednika deljenjem sadržaja na internetu
N1 Info pre 4 satijoš 22 povezane