Povezane vesti
Panika kod Osijeka! Voz pun putnika počeo da gori usred vožnje, usledila neviđena drama
Kurir pre 16 sati
Osječkom Glasu Slavonije javila se putnica iz prepunog voza na liniji prema Osijeku, koji se zapalio nekoliko stotina metara pre ulaska u mesto Dopsin, večeras, petnaestak minuta nakon 20 sati. - Primetila sam da se voz zaustavlja, ali mislila sam da se… »
Voz pun putnika počeo da gori usred vožnje; Putnici otkrili detalje
B92 pre 16 sati
Prepun voz putnika na liniji prema Osijeku se zapalio nekoliko stotina metara pre ulaska u Dopsin. "Primetila sam da se voz zaustavlja, ali mislila sam da se približavamo stanici. U tom je trenutku dotrčao kondukter i počeo da viče: 'Voz gori, svi brzo… »
Voz pun putnika počeo da gori usred vožnje: Putnici otkrili detalje
Večernje novosti pre 16 sati
PREPUN voz putnika na liniji prema Osijeku se zapalio nekoliko stotina metara pre ulaska u Dopsin. Foto: Unsplash - Primetila sam da se voz zaustavlja, ali mislila sam da se približavamo stanici. U tom je trenutku dotrčao kondukter i počeo da viče: 'Voz… »
Panika na šinama: Zapalio se voz ka Osijeku, kondukter vikao „svi napolje“ – putnici završili u blatu do kolena
Dnevnik pre 18 sati
Voz na liniji ka Osijeku zapalio se večeras nekoliko stotina metara pre ulaska u mesto Dopsin, a putnici su u panici evakuisani u polje. Glasu Slavonije javila se putnica iz prepunog voza na liniji ka Osijeku, koji se zapalio nekoliko stotina metara pre… »
Drama kod Osijeka! Voz počeo da gori usred vožnje, putnici završili na njivama do kolena u blatu
Telegraf pre 18 sati
Osječkom Glasu Slavonije javila se putnica iz prepunog voza na liniji prema Osijeku, koji se zapalio nekoliko stotina metara pre ulaska u mesto Dopsin, večeras, petnaestak minuta nakon 20 sati. "Primetila sam da se voz zaustavlja, ali mislila sam da se… »
Vesti dana »
Tužilaštvo: Cilj optuženih vođa OVK bio da nasiljem steknu kontrolu nad celim Kosovom
Euronews pre 43 minutajoš 32 povezane
Vučić: Prva rešenja po osnovu evidentiranja nelegalnih nekretnina krajem februara ili početkom marta
Serbian News Media pre 1 satjoš 77 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 4 satijoš 8 povezanih
Snsd proglasio pobedu Siniše karana na ponovljenim izborima u Republici Srpskoj: Dodik čestitao, oglasio se i Blanuša
Blic pre 43 minutajoš 28 povezanih