Povezane vesti
"Prija je sjajna snajka, a imam još dva sina i nadam se da će mi njihove žene odgovarati" Brena otvorila dušu o porodici: Evo…
Blic pre 23 dana
Naglasila je vrednost porodičnih odnosa kao osnovu njenog srećnog i ispunjenog života. Izrazila je ponos što za snaju ima Aleksandru. Folk diva Lepa Brena dotakla se svoje porodice, koja je godinama u žiži interesovanja javnosti. Otkrila je šta misli o… »
"Nije mi žao što nemam ćerku" Brena progovorila o sinovima, spomenula buduće snaje: "Čekam njihov izbor i..."
Telegraf pre 23 dana
Folk diva Lepa Brena dotakla se svoje porodice, koja je godinama u žiži interesovanja javnosti. Otkrila je šta misli o koleginici Aleksandri Prijović, sa kojom je u braku Filip, sin Breninog muža Bobe Živojinovića, te navela da li joj je žao što nema… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. mart: Pre podne oblačno i kišovito, popodne razvedravanje
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih
"Mađarska ima garancije od Putina"! Ministar Sijarto: Isporuka energenata po nepromenjenim cenama (video)
Kurir pre 6 satijoš 5 povezanih
Verenica Marka Đokovića podelila prvu sliku bebe. Neodoljiv prizor iz njihovog doma u Španiji raznežio sve: "Besane noći"
Blic pre 9 satijoš 4 povezane
"Tramp je osetio..." Bela kuća se oglasila o napadu na Iran: "Birao da li će ukloniti pretnju ili čekati da nas napadnu"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana