Povezane vesti

"Trebalo bi da zna da ima odgovornost, beba nije mala stvar" Indi o trudnoći sestre Edite i raskidu sa ocem deteta: "On je…

"Trebalo bi da zna da ima odgovornost, beba nije mala stvar" Indi o trudnoći sestre Edite i raskidu sa ocem deteta: "On je…

Blic pre 14 sati
Indi veruje da će beba naslediti pozitivnu energiju svoje majke Edita. Indi izražava oduševljenje i emotivnu povezanost sa radosnom vešću. Pevačica Indi Aradinović uskoro postaje tetka, a kako ističe presrećna je što će njena sestra Edita Aradinović… »
"Dve godine sam se molila Bogu da Edita zatrudni" Emotivna ispovest Indi Aradinović: Sve o sestri i njenom raskidu s ocem…

"Dve godine sam se molila Bogu da Edita zatrudni" Emotivna ispovest Indi Aradinović: Sve o sestri i njenom raskidu s ocem…

Kurir pre 15 sati
Indi Aradinović ima razlog za sreću. Ove godine postaće tetka jer je njena sestra Edita Aradinović u drugom stanju. Osim što s radošću iščekuje dan kada će se Edita poroditi, ona ima i poslovne planove. O svemu tome, ali i drugim aktuelnim estradnim… »
"Javila mi je porukom!" Indi prvi put o Editinoj trudnoći i bivšem zetu: "Nije to slučajno! On je jako..."

"Javila mi je porukom!" Indi prvi put o Editinoj trudnoći i bivšem zetu: "Nije to slučajno! On je jako..."

Telegraf pre 14 sati
Pevačica Indira Aradinović Indi će ove godine postati tetka, što joj donosi veliku sreću. Njena sestra Edita Aradinović je u drugom stanju, a Indi ne krije uzbuđenje što stiže novi član u njihovu veliku porodicu. - Kada sam primila tu vest od nje, bila… »

Vesti dana »