Povezane vesti

"Njegovi vršnjaci ga ne vole" Pevač koji ima bogatstvo u nekretninama se preselio u rodnu kuću na selu, komšije progovorile…

"Njegovi vršnjaci ga ne vole" Pevač koji ima bogatstvo u nekretninama se preselio u rodnu kuću na selu, komšije progovorile…

Blic pre 2 dana
Miloš Bojanić preselio se u svoju rodnu kuću u mestu Ruhovac kod Bijeljine. Odlučio je da zadrži kuću nakon što je već planirao njenu prodaju po ceni od 70.000 evra. Miloš Bojanić preselio se u svoju rodnu kuću gde odnedavno živi sa suprugom Brankom. On… »
"Mi mladi ga volimo, ali njegovi vršnjaci ne" Posetili smo selo u kom sada živi Miloš Bojanić, komšiluk priča: Smeta mu što...…

"Mi mladi ga volimo, ali njegovi vršnjaci ne" Posetili smo selo u kom sada živi Miloš Bojanić, komšiluk priča: Smeta mu što...…

Kurir pre 2 dana
Miloš Bojanić odlučio je da stare dane provede u kući u kojoj se i rodio. U selu Ruhovac nadomak Bijeljine pevač je sa svojom suprugom Brankom odnedavno započeo novi život. Mi smo se tokom leta 2025. godine, uputili u pomenuto mesto kako bismo možda… »

Vesti dana »