Povezane vesti

"Mama je stalno uz nju, dolazi i sestra": Komšije otkrile s kim je Milica Todorović u stanu nakon izlaska iz porodilišta

"Mama je stalno uz nju, dolazi i sestra": Komšije otkrile s kim je Milica Todorović u stanu nakon izlaska iz porodilišta

Mondo pre 1 sat
Pevačica Milica Todorović porodila se 3. februara, a ona i sin Bogdan izašli su pre dva dana iz porodilišta. Po njih je u porodilište došla pevačicina majka Jasmina kako bi pomogla sve što je potrebno oko stvari. Milica Todorović bila je presrećna kada… »
"Mama je stalno uz nju, povremeno i sestra" Progovorile komšije Milice Todorović, evo ko sve dolazi pevačici u posetu nakon…

"Mama je stalno uz nju, povremeno i sestra" Progovorile komšije Milice Todorović, evo ko sve dolazi pevačici u posetu nakon…

Blic pre 6 sati
Po izlasku iz porodilišta majka i sestra pružaju neophodnu pomoć Milici u svakodnevnim obavezama. Komšije izjavljuju da pevačica nakon porođaja ne izlazi iz doma, ali potvrđuju njen uvek prijatan stav. Pevačica Milica Todorović porodila se 3. februara, a… »
Komšije razotkrile detalje iz doma Milice Todorović! Posle porođaja ne ostaje sama – mama danonoćno uz nju, a evo ko još dolazi…

Komšije razotkrile detalje iz doma Milice Todorović! Posle porođaja ne ostaje sama – mama danonoćno uz nju, a evo ko još dolazi…

Kurir pre 6 sati
Pevačica Milica Todorović porodila se 3. februara, a ona i njen sin Bogdan napustili su porodilište pre dva dana. Po njih je došla pevačicina majka Jasmina, koja je bila tu da pomogne oko stvari i pruži podršku nakon izlaska iz porodilišta. Milica… »
Oglasila se sestra Milice Todorović: Reagovala zbog oženjenog oca pevačicinog deteta

Oglasila se sestra Milice Todorović: Reagovala zbog oženjenog oca pevačicinog deteta

Kurir pre 11 sati
Milica Todrović porodila se pre skoro nedelju dana, a njen porođaj izazvao je ogroman skandal. Dok je pevačica ležala u bolničkom krevetu i uživala u prvim zajedničkim trenucima sa sinom, na društvenim mrežama i u medijima dešavao se opšti haos. Ne zbog… »
Oglasila se sestra Milice Todorović: Evo šta poručila nakon navoda da je pevačica dobila dete sa oženjenim čovekom

Oglasila se sestra Milice Todorović: Evo šta poručila nakon navoda da je pevačica dobila dete sa oženjenim čovekom

Mondo pre 12 sati
Pevačica Milica Todorović porodila se 3. februara i na svet donela dečaka Bogdana, a čim se porodila u javnosti je nastao je skandal, pošto su isplivali navodi da je otac njenog deteta oženjen drugom ženom. Naime, posle njenog porođaja, oglasila se još… »
Oglasila se rođena sestra Milice Todorović zbog oženjenog oca njenog deteta!

Oglasila se rođena sestra Milice Todorović zbog oženjenog oca njenog deteta!

Telegraf pre 13 sati
Pevačica Milica Todorović porodila se 3. februara i na svet donela dečaka Bogdana, a čim se porodila u javnosti je hastao haos zbog istine o ocu njenog deteta. Naime, posle njenog porođaja, oglasila se još uvek zakonita žena oca njenog sin, i otkrila da… »
Milica Todorović prvi put o supruzi svog partnera kojem je rodila dete: “Boli i mene”

Milica Todorović prvi put o supruzi svog partnera kojem je rodila dete: “Boli i mene”

Mondo pre 13 sati
Pevačica Milica Todorović oglasila se iz porodilišta zbog hajke nakon otkrivanja šokantne istine o muškarcu s kojim je rodila sina Bogdana. Naime, osoba koja se predstavlja kao supruga oglasila se za medije i otkrila da je s njim u braku 19 godina i da… »
"Sve je to za ljude, i ja sam se ženio dva puta" Pevač o Milici Todorović i njenom partneru koji je oženjen: "Ko neće sa njom…

"Sve je to za ljude, i ja sam se ženio dva puta" Pevač o Milici Todorović i njenom partneru koji je oženjen: "Ko neće sa njom…

Blic pre 23 sata
Milica je juče napustila porodilište sa bebom. Kolega Miloš Bojanić čestitao je Milici i izrazio podršku njenim odlukama. Poznata pevačica Milica Todorović porodila se pre pet dana i na svet donela sina Bogdana, a sinoć je sa bebom napustila porodilište… »

Vesti dana »