Povezane vesti

"Dosta je bilo mučenja, suza i pravdanja..." Jovana Ljubisavljević o ljubavi sa Bogdanom Srejovićem: Vratio mi je veru u…

"Dosta je bilo mučenja, suza i pravdanja..." Jovana Ljubisavljević o ljubavi sa Bogdanom Srejovićem: Vratio mi je veru u…

Kurir pre 1 dan
Jovana Ljubisavljević uživa u porodičnom životu sa Bogdanom Srejovićem i sinom. Bivša misica i učesnica rijalitija progovorila je o njihovoj ljubavi i priznala da joj je upravo on vratio veru u muškarce. - Bogdan je došao i vratio mi veru u muškarce, u… »
"Dosta mi je bilo suza, kakve sam reči dobijala..." Jovana Ljubisavljević o odnosu sa Bogdanom: "Vratio je..."

"Dosta mi je bilo suza, kakve sam reči dobijala..." Jovana Ljubisavljević o odnosu sa Bogdanom: "Vratio je..."

Telegraf pre 1 dan
Bivša učesnica rijalitija Jovana Ljubisavljević rodila je dete Bogdanu Srejoviću s kojim već nekoliko godina uživa u ljubavi, a sada je otrkila sve o njihovom odnosu. Jovana ne krije da joj je prethodni period bio težak, aludirajući na burne odnose iz… »
"Bogdan mi je vratio veru u muškarce" Jovana Ljubisavljević otkrila kada je započela vezu sa Srejovićem - ovo malo ko zna

"Bogdan mi je vratio veru u muškarce" Jovana Ljubisavljević otkrila kada je započela vezu sa Srejovićem - ovo malo ko zna

Blic pre 1 dan
Njihova veza je otpočela 2023. godine, što je označilo novi početak u njenom životu. Rođenje sina je dodatno učvrstilo i obogatilo njihov odnos u svakom smislu. Bivša učesnica rijalitija Jovana Ljubisavljević progovorila je o detaljima veze sa Bogdanom… »

Vesti dana »