Povezane vesti
Košarkaš Makabija van terena nekoliko meseci zbog operacije ramena
Sportske.net pre 3 sata
Košarkaš Makabija iz Tel Aviva Ti Džej Lif biće podvrgnut operaciji levog ramena, zbog koje će odsustvovati sa terena nekoliko meseci, saopštio je danas izraelski klub. Makabi je u svom saopštenju naveo i da se Lif muči sa povredom levog ramena i da će… »
Tomas iz Bruklina u - Milvoki
Sportske.net pre 4 sati
Doskorašnji košarkaš Bruklina Kem Tomas novi je igrač Milvokija, preneo je noćas ESPN. Tomas (24) u Milvoki stiže kao slobodan igrač, nakon što ga je Bruklin otpustio posle isteka roka za trejd. "Izabrao sam Milvoki jer su me želeli i jer su mi rekli da… »
Makabi saopštio loše vesti - teža povreda u Beogradu
B92 pre 3 sata
Košarkaš Makabija Ti-Džej Lif biće podvrgnut operaciji levog ramena, saopštio je danas klub iz Tel Aviva. Lif se povredio 3. februara na utakmici 26. kola Evrolige protiv Partizana (95:93). U saopštenju Makabija se navodi da će izraelski košarkaš posle… »
Kem Tomas novi košarkaš Milvokija
Radio sto plus pre 5 sati
Tomas (24) u Milvoki stiže kao slobodan igrač, nakon što ga je Bruklin otpustio posle isteka roka za trejd. “Izabrao sam Milvoki jer su me želeli i jer su mi rekli da su zainteresovani za mene već godinama. Dobro je da se ovakva prilika realizuje. Samo… »
Godinama čekali da dobije otkaz i odmah reagovali! Milvoki doveo igrača koji je bio višak u prethodnom timu
Kurir pre 5 sati
Ovu vest je preneo "ESPN". Tomas (24) u Milvoki stiže kao slobodan igrač, nakon što ga je Bruklin otpustio posle isteka roka za trejd. "Izabrao sam Milvoki jer su me želeli i jer su mi rekli da su zainteresovani za mene već godinama. Dobro je da se… »
Novi angažman za mladog poentera: Kem Tomas nastavlja karijeru u Milvokiju
Politika pre 5 sati
Baksi angažovali doskorašnjeg beka Netsa. Doskorašnji košarkaš Bruklina Kem Tomas pristao je da potpiše ugovor sa Milvokijem, preneo je ESPN. Tomas (24) u Milvoki stiže kao slobodan igrač, pošto ga je Bruklin otpustio posle isteka roka za trejd. Bruklin… »
Baksi doveli ozbiljno pojačanje
B92 pre 6 sati
Milvoki Baksi postigli su dogovor sa slobodnim agentom i bivšim bekom Bruklin Netsa Kemom Tomasom, potvrdio je njegov agent za ESPN. Tomas (24) u prethodne tri sezone prosečno je beležio 21,4 poena po utakmici i predstavlja značajno ofanzivno pojačanje… »
Šaras na mukama! Važan igrač doživeo ozbiljnu povredu kolena - odmah je operisan!
Kurir pre 13 sati
Košarkaš Fenerbahčea Devon Hol uspešno je podvrgnut operaciji levog kolena, saopštio je danas turski klub. U saopštenju se navodi da je Hol operisan u bolnici Atašehir, pošto mu je dijagnostikovana ruptura meniskusa levog kolena. Turski klub je poželeo… »
Vesti dana »
NBS: U drugoj polovini 2025. porasle i dinarska i devizna štednja
Ekapija pre 2 satajoš 29 povezanih
Istekao rok za upis bespravnih objekata: U Pirotu podneto više od 8.000 zahteva, prva rešenja krajem februara
Pirotske vesti pre 3 satajoš 79 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih