Povezane vesti
Povredio se protiv Partizana, pa propustio Zvezdu, zvanično zbog povrede završio sezonu
Telegraf pre 22 dana
Košarkaš Makabija Ti-Džej Lif biće podvrgnut operaciji levog ramena, saopštio je klub iz Tel Aviva i tako stavio tačku na spekulacije o terminu njegovog potencijalnog povratka na tereb. Lif se povredio 3. februara na utakmici 26. kola Evrolige protiv… »
Košarkaš Makabija van terena nekoliko meseci zbog operacije ramena
Sportske.net pre 22 dana
Košarkaš Makabija iz Tel Aviva Ti Džej Lif biće podvrgnut operaciji levog ramena, zbog koje će odsustvovati sa terena nekoliko meseci, saopštio je danas izraelski klub. Makabi je u svom saopštenju naveo i da se Lif muči sa povredom levog ramena i da će… »
Tomas iz Bruklina u - Milvoki
Sportske.net pre 22 dana
Doskorašnji košarkaš Bruklina Kem Tomas novi je igrač Milvokija, preneo je noćas ESPN. Tomas (24) u Milvoki stiže kao slobodan igrač, nakon što ga je Bruklin otpustio posle isteka roka za trejd. "Izabrao sam Milvoki jer su me želeli i jer su mi rekli da… »
Makabi saopštio loše vesti - teža povreda u Beogradu
B92 pre 22 dana
Košarkaš Makabija Ti-Džej Lif biće podvrgnut operaciji levog ramena, saopštio je danas klub iz Tel Aviva. Lif se povredio 3. februara na utakmici 26. kola Evrolige protiv Partizana (95:93). U saopštenju Makabija se navodi da će izraelski košarkaš posle… »
Kem Tomas novi košarkaš Milvokija
Radio sto plus pre 22 dana
Tomas (24) u Milvoki stiže kao slobodan igrač, nakon što ga je Bruklin otpustio posle isteka roka za trejd. “Izabrao sam Milvoki jer su me želeli i jer su mi rekli da su zainteresovani za mene već godinama. Dobro je da se ovakva prilika realizuje. Samo… »
Godinama čekali da dobije otkaz i odmah reagovali! Milvoki doveo igrača koji je bio višak u prethodnom timu
Kurir pre 22 dana
Ovu vest je preneo "ESPN". Tomas (24) u Milvoki stiže kao slobodan igrač, nakon što ga je Bruklin otpustio posle isteka roka za trejd. "Izabrao sam Milvoki jer su me želeli i jer su mi rekli da su zainteresovani za mene već godinama. Dobro je da se… »
Novi angažman za mladog poentera: Kem Tomas nastavlja karijeru u Milvokiju
Politika pre 22 dana
Baksi angažovali doskorašnjeg beka Netsa. Doskorašnji košarkaš Bruklina Kem Tomas pristao je da potpiše ugovor sa Milvokijem, preneo je ESPN. Tomas (24) u Milvoki stiže kao slobodan igrač, pošto ga je Bruklin otpustio posle isteka roka za trejd. Bruklin… »
Baksi doveli ozbiljno pojačanje
B92 pre 22 dana
Milvoki Baksi postigli su dogovor sa slobodnim agentom i bivšim bekom Bruklin Netsa Kemom Tomasom, potvrdio je njegov agent za ESPN. Tomas (24) u prethodne tri sezone prosečno je beležio 21,4 poena po utakmici i predstavlja značajno ofanzivno pojačanje… »
Šaras na mukama! Važan igrač doživeo ozbiljnu povredu kolena - odmah je operisan!
Kurir pre 22 dana
Košarkaš Fenerbahčea Devon Hol uspešno je podvrgnut operaciji levog kolena, saopštio je danas turski klub. U saopštenju se navodi da je Hol operisan u bolnici Atašehir, pošto mu je dijagnostikovana ruptura meniskusa levog kolena. Turski klub je poželeo… »
Vesti dana »
Poljoprivrednik Veljković: Za sutra zakazan sastanak u Vladi Srbije, očekujemo da se nešto zvanično reši
Morava info pre 3 satajoš 31 povezana
Lavrov i Arakči o napadima SAD i Izraela na Iran i uzvratnim iranskim udarima
RTV pre 9 minutajoš 105 povezanih
"On nije Čerčil, nisam to očekivao": Tramp besan na Kira Starmera, haos među saveznicima zbog rata sa Iranom
Mondo pre 4 minutajoš 28 povezanih
Sukob se širi Bliskim istokom: SAD i Izrael nastavljaju udare na Iran i Liban, počela evakuacija Srba
NIN pre 48 minutajoš 80 povezanih
Sofronijević: Putnički vozovi do Budimpešte od 27. marta, cena karte najverovatnije 25 evra u jednom smeru
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 24 povezane