Povezane vesti
Aleksić (NPS): Nadam se da će tužilaštvo da otvori ozbiljne slučajeve
Radio sto plus pre 30 dana
“Ja verujem, bar se nadam, da će tužilaštvo (…) uspeti da sada, dok su u poziciji, da otvore ozbiljne slučajeve, da pokrenu neke procese, jer toga ima koliko god, na kraju krajeva, da se operu za ćutanje za ovih deset godina”, rekao je Aleksić sinoć u… »
Aleksić (NPS): Tužilaštvo da otvori ozbiljne slučajeve
Danas pre 29 dana
– Lider Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić izrazio je nadu da će tužilaštvo otvoriti još predmeta koji su bili tema u prethodnim godinama, kako je naveo, „ozbiljne slučajeve“. „Ja verujem, bar se nadam, da će tužilaštvo (…) uspeti da sada… »
Aleksić (NPS): Nadam se da će tužilaštvo da otvori ozbiljne slučajeve
Beta pre 29 dana
Lider Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić izrazio je nadu da će tužilaštvo otvoriti još predmeta koji su bili tema u prethodnim godinama, kako je naveo, "ozbiljne slučajeve". "Ja verujem, bar se nadam, da će tužilaštvo (...) uspeti da sada… »
Vesti dana »
(Video) Putnik se živ zapalio u autobusu?! Plamen gutao sve pred sobom, najmanje šestoro mrtvih: Jezivi detalji užasa u Švajcarskoj
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Liga šampiona: Bajern već u četvrtfinalu, Atletiko blizu, Barselonine muke (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Izmešta se jedno stajalište u Beogradu! Radovi se obavljaju u više faza, evo do kada traju: promene u gradskom prevozu
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Hifi "prevario" Evroligu, ali Olimpijakos razbio Pariz i skočio na drugo mesto
Nova pre 1 satjoš 1 povezana