Povezane vesti
Lavrov: Makron pravi predstavu
Pravda 09.02.2026
Zreli lideri obično objavljuju svoje kontakte nakon razgovora, primetio je ruski ministar. Najave francuskog predsednika Emanuela Makrona da će navodno pozvati ruskog lidera Vladimira Putina su neozbiljne, izjavio je ministar spoljnih poslova Ruske… »
Evropski “tajni signali” i Makronova neozbiljnost
Vesti online 09.02.2026
Evropa šalje tajne signale o svojoj želji da učestvuje u razgovorima o ukrajinskom pitanju, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. „Signali koje oni šalju preko raznih, ne sasvim javnih kanala su: ‘Mi smo, kao, takođe deo problema, mi… »
Lavrov: Makron neozbiljan, pravi predstavu
Sputnik 09.02.2026
Evropa šalje tajne signale o svojoj želji da učestvuje u razgovorima o ukrajinskom pitanju, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. „Signali koje oni šalju preko raznih, ne sasvim javnih kanala su: ‘Mi smo, kao, takođe deo problema, mi… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Iran proglasio "raketnu dominaciju" nad nebom Izraela, Tramp dao rok Teheranu od 48 sati za otvaranje Ormuskog moreuza pre udara na elektrane
Insajder pre 13 minutajoš 26 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 23. do 29. marta)
Pressek pre 23 minutajoš 13 povezanih
U Sloveniji danas redovni parlamentarni izbori za 10. saziv Državnog zbora
Beta pre 44 minutajoš 8 povezanih
Mladi bračni parovi danas slave Mladence: Veruje se da ovi običaji donose sreću u braku
Zrenjaninski pre 13 minutajoš 12 povezanih
Skandalozne tvrdnje Dončića: Vređao mi je porodicu na srpskom, NBA centar se odmah oglasio (video)
Večernje novosti pre 3 minutajoš 13 povezanih