Povezane vesti
Sadik Kan: Moj krajnji cilj je da preokrenem Bregzit
NIN pre 20 dana
Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da želi da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji. "Bregzit je bio najveći čin ekonomskog samopovređivanja koji je ikada učinila bilo koja zemlja. Moj krajnji cilj je da se ponovo pridružimo i… »
Sadik Kan: Moj krajnji cilj je da preokrenem Bregzit
Politika pre 20 dana
Gradonačelnik Londona dodao da se zalaže za to da Britanija ponovo bude deo carinske unije i jedinstvog tržišta. LONDON - Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da želi da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji. „Bregzit je bio… »
Sadik Kan: "Moj krajnji cilj je da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji"
Insajder pre 20 dana
Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da želi da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji. "Bregzit je bio najveći čin ekonomskog samopovređivanja koji je ikada učinila bilo koja zemlja. Moj krajnji cilj je da se ponovo pridružimo i… »
Gradonačelnik Londona otvoreno: Moj cilj je povratak Velike Britanije u EU
Euronews pre 20 dana
Vesti dana »
"Napunite rezervoare!" Švajcarci digli paniku: Cene benzina mogu skočiti na 2,21 evro po litri zbog rata u Iranu
Blic pre 18 minutajoš 43 povezane
"Desilo se ono čega smo se plašili" Momir iz Bejruta: "Probudile su nas jake eksplozije, velike grupe ljudi kreću se ka severu"
Blic pre 43 minutajoš 27 povezanih
Grosi: IAEA nema pokazatelje da su u napadima na Iran pogođena nuklearna postrojenja
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih
Putevi Srbije: I dalje traju pokušaji prevare sa porukama za plaćanje kazni
Forbes pre 18 minutajoš 21 povezana