Povezane vesti
Sadik Kan: Moj krajnji cilj je da preokrenem Bregzit
NIN 09.02.2026
Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da želi da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji. "Bregzit je bio najveći čin ekonomskog samopovređivanja koji je ikada učinila bilo koja zemlja. Moj krajnji cilj je da se ponovo pridružimo i… »
Sadik Kan: Moj krajnji cilj je da preokrenem Bregzit
Politika 09.02.2026
Gradonačelnik Londona dodao da se zalaže za to da Britanija ponovo bude deo carinske unije i jedinstvog tržišta. LONDON - Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da želi da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji. „Bregzit je bio… »
Sadik Kan: "Moj krajnji cilj je da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji"
Insajder 09.02.2026
Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da želi da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji. "Bregzit je bio najveći čin ekonomskog samopovređivanja koji je ikada učinila bilo koja zemlja. Moj krajnji cilj je da se ponovo pridružimo i… »
Gradonačelnik Londona otvoreno: Moj cilj je povratak Velike Britanije u EU
Euronews 09.02.2026
Vesti dana »
Putin govorom i izrazom lica pokušao da sakrije istinu: Ukrajinci tvrde da je ovo razlog zašto nije bilo tenkova
Večernje novosti pre 21 minutajoš 26 povezanih
Britanski razarač upućen na Bliski istok u misiju zaštite plovidbe kroz Ormuz
RTV pre 26 minutajoš 36 povezanih
Dan pobede obeležen državnom ceremonijom na Groblju oslobodilaca Beograda
Beta pre 1 satjoš 79 povezanih
Zelenski: Od prvih dana totalnog rata do sada, Evropa je bila uz Ukrajinu
RTV pre 7 satijoš 1 povezana