Povezane vesti
Sadik Kan: Moj krajnji cilj je da preokrenem Bregzit
NIN pre 13 sati
Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da želi da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji. "Bregzit je bio najveći čin ekonomskog samopovređivanja koji je ikada učinila bilo koja zemlja. Moj krajnji cilj je da se ponovo pridružimo i… »
Sadik Kan: Moj krajnji cilj je da preokrenem Bregzit
Politika pre 14 sati
Gradonačelnik Londona dodao da se zalaže za to da Britanija ponovo bude deo carinske unije i jedinstvog tržišta. LONDON - Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da želi da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji. „Bregzit je bio… »
Sadik Kan: "Moj krajnji cilj je da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji"
Insajder pre 14 sati
Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da želi da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji. "Bregzit je bio najveći čin ekonomskog samopovređivanja koji je ikada učinila bilo koja zemlja. Moj krajnji cilj je da se ponovo pridružimo i… »
Gradonačelnik Londona otvoreno: Moj cilj je povratak Velike Britanije u EU
Euronews pre 14 sati
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak 10. februar 2026: Danas pretežno oblačno i hladnije
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Ovaj deo auto-puta od danas se zatvara Oglasili se Putevi Srbije: Evo kako će se odvijati saobraćaj
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 5 satijoš 4 povezane