Povezane vesti
Sadik Kan: Moj krajnji cilj je da preokrenem Bregzit
NIN 09.02.2026
Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da želi da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji. "Bregzit je bio najveći čin ekonomskog samopovređivanja koji je ikada učinila bilo koja zemlja. Moj krajnji cilj je da se ponovo pridružimo i… »
Sadik Kan: Moj krajnji cilj je da preokrenem Bregzit
Politika 09.02.2026
Gradonačelnik Londona dodao da se zalaže za to da Britanija ponovo bude deo carinske unije i jedinstvog tržišta. LONDON - Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da želi da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji. „Bregzit je bio… »
Sadik Kan: "Moj krajnji cilj je da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji"
Insajder 09.02.2026
Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da želi da se Velika Britanija ponovo pridruži Evropskoj uniji. "Bregzit je bio najveći čin ekonomskog samopovređivanja koji je ikada učinila bilo koja zemlja. Moj krajnji cilj je da se ponovo pridružimo i… »
Gradonačelnik Londona otvoreno: Moj cilj je povratak Velike Britanije u EU
Euronews 09.02.2026
Vesti dana »
Dačić: Uhapsiti one koji brukaju policiju, ne bacati ljagu na poštene policajce (video)
Blic pre 27 minutajoš 37 povezanih
Novak Đoković pred meč ima ovaj ritual: Kad mu je teško, samo ovo mu daje snagu: "To je podsetnik odakle dolazim i zbog čega sve ovo radim"
Blic pre 1 satjoš 62 povezane
Direktor policije: Na trenažnom letu se srušio helikopter, piloti nemaju ozbiljnije povrede
Sputnik pre 6 satijoš 44 povezane
Tomić otvorio dušu posle ispadanja! Trener ili sportski direktor Zvezde, evo šta mu je draže!
Večernje novosti pre 2 minutajoš 50 povezanih