Povezane vesti
Aranđelovac smanjio broj napuštenih pasa na ulicama
Ozon press 09.02.2026
U Aranđelovcu je u poslednje četiri godine postignut značajan napredak kada je u pitanju bezbednost građana i rešavanje problema napuštenih pasa na ulicama. Zahvaljujući radu prihvatilišta za pse i službe ,,Zoohigijena”, broj ujeda pasa, kao i zahteva za… »
Sistem koji daje rezultate: Aranđelovac smanjio broj napuštenih pasa na ulicama
Nedeljnik 09.02.2026
U Aranđelovcu je u poslednje četiri godine postignut značajan napredak kada je u pitanju bezbednost građana i rešavanje problema napuštenih pasa na ulicama. Zahvaljujući radu prihvatilišta za pse i službe ,,Zoohigijena”, broj ujeda pasa, kao i zahteva za… »
Telegraf 09.02.2026
U Aranđelovcu je u poslednje četiri godine postignut značajan napredak kada je u pitanju bezbednost građana i rešavanje problema napuštenih pasa na ulicama. Zahvaljujući radu prihvatilišta za pse i službe "Zoohigijena", broj ujeda pasa, kao i zahteva za… »
B92 09.02.2026
U Aranđelovcu je u poslednje četiri godine postignut značajan napredak kada je u pitanju bezbednost građana i rešavanje problema napuštenih pasa na ulicama. Zahvaljujući radu prihvatilišta za pse i službe ,"Zoohigijena", broj ujeda pasa, kao i zahteva za… »
Vesti dana »
Dragana Mirković, Kemal Malovčić i Mile Kitić stigli u limuzini na Tašmajdan! Neviđeni spektakl: Trojka iz snova spremna da priredi noć za pamćenje
Kurir pre 2 satajoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 4 satijoš 24 povezane
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 5 satijoš 18 povezanih
Benzin u narednih sedam dana skuplji za dva dinara, cena evrodizela nepromenjena
Newsmax Balkans pre 9 satijoš 34 povezane