Povezane vesti

"Jako degutantno, ja sam udovica!" Elma Sinanović o povezivanju s Vlahovićem: "Bilo bi lepo da mi se desi"

"Jako degutantno, ja sam udovica!" Elma Sinanović o povezivanju s Vlahovićem: "Bilo bi lepo da mi se desi"

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Elma Sinanović odgovorila je na pitanje o navodnom udvaranju i aferi sa fudbalerom Dušanom Vlahovićem i otkrila kroz kakvu finansijsku dramu prolazi. Pevačica ne krije da joj smetaju gradske priče koje je povezuju sa mlađim muškarcima, a posebno… »
"Ja sam udovica, ozbiljna žena" Elma Sinanović o Dušanu Vlahoviću: "To mi je degutantno"

"Ja sam udovica, ozbiljna žena" Elma Sinanović o Dušanu Vlahoviću: "To mi je degutantno"

Blic pre 1 dan
Elma je napomenula kako je ponosna na svoju slobodu i otvorena je za ljubav. Osim glasina, pevačica se suočava sa ozbiljnim finansijskim problemima vezanim za preuzimanje njene firme nakon smrti supruga. Pevačica Elma Sinanović rešila je da stavi tačku… »
"Degute mi je da me spajaju sa mlađim muškarcima" Elma Sinanović o povezivanju sa poznatim fudbalerom: Ja sam udovica…

"Degute mi je da me spajaju sa mlađim muškarcima" Elma Sinanović o povezivanju sa poznatim fudbalerom: Ja sam udovica…

Kurir pre 1 dan
Elma Sinanović govorila je u muškarcima i priznala kako komentariše spekulacije da je bila u vezi sa mlađim momkom. - Mene generalno ne zanima ništa loše što se piše o meni, ali su me jednom ili dvaput povezivali s nekim likovima, i to mi je bilo… »

Vesti dana »