Povezane vesti
Požar u Leštanima: Zapalio se magacin kurirske službe
Večernje novosti 09.02.2026
U Leštanima je danas oko 16 časova, došlo do požara u krugu poznate kurirske službe,gde je izgoreo deo magacina u Ulici Kružni put 36. Foto: Novosti Na teren su izašle vatrogasne ekipe koje su brzo intervenisale i rade na lokalizaciji požara. Za sada… »
Gori magacin firme u leštanama: Vatrogasci se bore za vatrenom stihijom (foto, video)
Blic 09.02.2026
Za sada nije poznat uzrok požara Na licu mesta su vatrogasne ekipe U Leštanima, u Ulici Kružni put, došlo je do požara u krugu kompanije "Bex". Kako javlja Instagram stranica "moj_beograd", izgoreo je deo magacina. "Na terenu se nalaze vatrogasne ekipe… »
Gori magacin poznate kurirske službe u Beogradu: Vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom
Mondo 09.02.2026
Danas popodne izbio je veliki požar u krugu poznate kurirske kompanije u Leštanima u Beogradu. Snimak požara u magacinu objavila je "Instagram" stranica "Moj_Beo_Grad". Kako se navodi u objavi, na licu mesta nalaze se vatrogasci i radi se na lokalizaciji… »
Izbio požar u Leštanima: Vatra progutala deo magacina, vatrogasci lokalizuju požar
Kurir 09.02.2026
U Leštanima, izbio je požar u krugu kompanije "Bex". U ulici Kružni put, opština Grocka, došlo je do požara u kome je izgoreo je deo magacina. Na terenu se nalaze vatrogasne ekipe koje su brzo intervenisale i rade na lokalizaciji požara. Za sada nema… »
Zapalio se magacin u Beogradu, da li su u njemu bili paketi za dostavu? U pitanju je poznata kurirska služba
Telegraf 09.02.2026
U Leštanima je došlo do požara u krugu poznate kurirske službe, gde je izgoreo deo magacina u Ulici Kruzni put 36, javlja IG stranica Moj Beograd. Na terenu se nalaze vatrogasne ekipe koje su brzo intervenisale i rade na lokalizaciji požara. Za sada nema… »
Vesti dana »
"Pucaću vam u glave": Ovo je aktivista vlasti koji je pretio studentima u Lučanima (VIDEO)
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih
Kalas: Novi momentum za dijalog Beograda i Prištine, spremna sam da uskoro budem domaćin sastanka na visokom nivou
Insajder pre 2 satajoš 27 povezanih
"Rat s Iranom ulazi u odlučujuću fazu" Salva projektila leti prema Izraelu, Emirati u plamenu! IRGC upozorava: "Sklonite se od mesta gde su Amerikanci" (video)
Kurir pre 29 minutajoš 45 povezanih
Simić: Sporazum koji je postignut o Zakonu o strancima znači da neće biti progona Srba
Insajder pre 8 minutajoš 18 povezanih