Povezane vesti
"Umrla mi je cela porodica" Bolna ispovest pevačice koju je menadžer ucenjivao da spava sa poznatim pevačem: Terao me je da…
Kurir pre 15 sati
Pevačica Jelena Jović bez dlake na jeziku otvoreno je pričala o svakom trenutku koji je prošla u svojoj karijeri, a trenutno je najponosnija na sebe, jer je posle dužeg vremena odlučila da se vrati muzici i izbacila je svoju prvu pesmu. - Izbacila sam… »
"Umrla mi je cela porodica" Pevačica prošla pakao, menadžer je terao na intimne odnose: "Nemam oslonac..."
Telegraf pre 15 sati
Pevačica Jelena Jović ostala je bez cele porodice, nakon čega se potpuno povukla sa scene. Sada je progovorila o svemu i odlučila da se ponovo vrati na scenu. Ona je bez dlake na jeziku otvoreno pričala o svakom trenutku koji je prošla u svojoj karijeri… »
"Umrla mi je cela porodica" Bolna ispovest naše pevačice koju je menadžer ucenjivao da spava sa poznatim pevačem: "Terao me je…
Blic pre 16 sati
Tokom karijere, suočila se sa izazovima i nepristojnim ponudama Mnogi je porede sa poznatom pevačicom Stojom, što ona doživljava kao čast. Pevačica Jelena Jović bez dlake na jeziku otvoreno je pričala o svakom trenutku koji je prošla u svojoj karijeri, a… »
Vesti dana »
Indeks percepcije korupcije za 2025, najlošiji rezultat Srbije u poslednje dve decenije
Beta pre 35 minutajoš 6 povezanih