Povezane vesti
"Čekao sam da devojka zaspi, pa sam išao..." Pevač (34) šokirao priznanjem o neverstvu: To je normalno
Kurir 09.02.2026
Pevač benda " Dijamant", Mladen Rosić (34), govorio je o situaciji kada je bio neveran svojoj partnerki. Kako je tada Mladen istakao, bio je mnogo mlad i nije želeo da propušta prilike koje su mu se nudile, pa i ako je tada bio u vezi. Danas te stvari… »
"Čekao sam da devojka zaspi, pa sam išao dalje. To je normalno": Pevač (34) šokirao priznanjem o neverstvu
Blic 09.02.2026
Istakao je da u mladosti nije propuštao prilike, iako je bio u vezi. Razočaranje i refleksije kasnije su ga naučile važnosti ozbiljnosti u ljubavi. Pevač benda "Dijamant", Mladen Rosić (34), govorio je o situaciji kada je bio neveran svojoj partnerki… »
Vesti dana »
Faraž "šokiran" Trampovim pretnjama Iranu: To je otišlo predaleko, prešlo je "svaku meru"
Euronews pre 15 minutajoš 27 povezanih
Američka ofanziva: Džej Di Vens u Budimpešti, Donald Tramp mlađi u Banjaluci
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih
Zvezda na pogon Miler-Mekintajera srušila Pariz! Crveno-beli sad imaju plej-in u šaci
Euronews pre 10 minutajoš 32 povezane
(Tvitovi) ustati, pa reći Ognjen Dobrić: Ako se neko i pitao zašto je kninska kobra Zvezdin kapiten, više nema pravo!
Hot sport pre 15 minutajoš 25 povezanih
Skup podrške redakciji N1: "Sudbina N1 nije samo sudbina medija, već i cele države"
Nova pre 59 minutajoš 21 povezana