Povezane vesti
Učiteljica Petračić smislila lakši način da deca zapamte tablicu množenja: "Ovo mi treba, dete sutra ima test"
Kurir 09.02.2026
Za mnogu decu matematika je stresan predmet, a tablica množenja često im deluje dosadno i teško pamtljivo. Pravila se mešaju, motivacija opada, a učenici gube interesovanje. U takvim situacijama, pravo osveženje je učitelj koji voli svoj posao i zna kako… »
Učiteljica Petračić pronašla genijalan način kako da učenici lako zapamte tablicu množenja: "Gde je ovo bilo kad sam ja išao u…
Blic 09.02.2026
Učiteljica Lucija Petračić osmislila je trap pesme koristeći veštačku inteligenciju kako bi olakšala učenicima savladavanje tablice množenja. Projekat pod nazivom „Školska posla“ izazvao je pozitivne reakcije učiteljica, roditelja i učenika. Mnogoj deci… »
Vesti dana »
Sunčano jutro zameniće oblaci, RHMZ objavio upozorenje na grmljavinske nepogode i olujni vetar
RTS pre 1 satjoš 10 povezanih
BLOG UŽIVO Vetar preti da rasplamsa vatru u Deliblatskoj peščari, požar kod Sjenice van kontrole
Insajder pre 45 minutajoš 7 povezanih
Noć u Beogradu: Muškarac teško povređen u udesu u Vojvode Stepe
Euronews pre 30 minutajoš 9 povezanih
Produžena OFAK-ova licenca MOL-u za nastavak pregovora sa NIS-om do 30. septembra
Politika pre 35 minutajoš 9 povezanih
Tramp: SAD postigle dogovor sa Venecuelom o kontroli nad 65 milijardi barela naftnih rezervi te zemlje
Danas pre 35 minutajoš 8 povezanih