Povezane vesti
Mina Kostić danas uživa sa kasperom, a nekada je volela igora iksa: Nakon mnogo godina o krahu veze "Govorili su da me vara…
Kurir 09.02.2026
Mina Kostić nakon mnogo godina otvorila je dušu i progovorila o detinjstvu, biološkim roditeljima, ali i bivšem partneru sa kojim ima dete, pevaču Igoru X-u. Pevačica se prisetila kraha ljubavi i turbulentnih trenutaka. - Bog me je nagradio ćerkom. Moj… »
"Rodi dete, pa nećemo više biti zajedno": Mina Kostić o vezi sa Igorom X, priznala i da nije usvojena kao što se pričalo
Mondo 09.02.2026
Mina Kostić nakon mnogo godina otvorila je dušu i progovorila o detinjstvu, biološkim roditeljima, ali i bivšem partneru sa kojim ima dete, pevaču Igoru X-u. Pevačica se prisetila kraha ljubavi i turbulentnih trenutaka. - Bog me je nagradio ćerkom. Moj… »
Vesti dana »
Protest u Nišu zbog oduzimanja dozvole za rad departmanima Filozofskog fakulteta
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih
Iran tvrdi da je ponovo zatvoren Ormuski moreuz, Bela kuća suprotno, a Tramp kaže da ga „zanimaju samo izvesne tačke pregovora“
Nedeljnik pre 24 satajoš 67 povezanih
Peca Popović za Telegraf: "Duško Vujošević je bio dobar trener i veliki čovek, odgajio je najbolje generacije"
Telegraf pre 24 satajoš 94 povezane
Vremenska prognoza Srbije: zahlađenje sa mrazem i pljuskovima do subote, stabilnije za Vaskrs
Naslovi.ai pre 3 satajoš 44 povezane