Povezane vesti
"Zdravko Čolić uvek radi ovo kada me vidi" Naš voditelj ispričao kakav je pevač van kamera: Ne ljutim se...
Kurir pre 9 sati
Voditelj Zoran Pejić Peja tokom karijere upoznao je većinu ljudi sa domaće javne scene. On je sada otkrio kako se ponašaju mnogi van kamera, a pomenuo je i Zdravka Čolića. Peja je istakao da je sa najvećim zvezdama uvek lako sarađivati. - Samo velike… »
Voditelj izneo nepoznate detalje o Zdravku Čoliću: Evo kakav je pevač kad se kamere ugase "svaki put to uradi"
Mondo pre 9 sati
Voditelj Zoran Pejić Peja otkrio je kako se ponašaju javne ličnosti pred kamerama, a posebno je istakao pevača Zdravka Čolića. Peja je naglasio da je sa najvećim zvezdama uvek lako sarađivati. "Samo velike zvezde su jednostavne. Zdravko Čolić je naša… »
"Svaki put kada me vidi, to uradi" Voditelj otkrio kako se ponaša Zdravko Čolić kada ga ne snimaju kamere: "Ja se ne bih…
Blic pre 12 sati
Peja je oduševljen Čolinim ponašanjem prema saradnicima Na kuću Zdravka Čolića je bačena bomba pre nekoliko dana Voditelj Zoran Pejić Peja tokom karijere upoznao je većinu ljudi sa domaće javne scene. On je sada otkrio kako se ponašaju mnogi van kamera… »
"Ja se ne bih naljutio" Voditelj otkrio kako se ponaša Zdravko Čolić van kamera: "Svaki put to uradi!"
Telegraf pre 11 sati
Voditelj Zoran Pejić Peja tokom svoje dugogodišnje karijere upoznao je mnoge ličnosti sa domaće javne scene. Peja je sada u intervjuu otkrio kako se mnogi od njih ponašaju van kamera, a posebno je pohvalio Zdravka Čolića. - Samo velike zvezde su… »
Vesti dana »
Danas susnežica i sneg! U ovom delu Srbije će biti ledeno sa olujnim vetrom, a evo gde se očekuje kiša
Dnevnik pre 27 minutajoš 10 povezanih
(Video) Istekao rok za legalizaciju bespravnih objekata po zakonu "Svoj na svome": Koji su sledeći koraci?
Blic pre 10 satijoš 4 povezane