Повезане вести

Југославија је симбол јединства: Зејна Муркић о такмичењу на "ПЗЕ 2026" и очекивањима (фото)

Југославија је симбол јединства: Зејна Муркић о такмичењу на "ПЗЕ 2026" и очекивањима (фото)

Вечерње новости пре 2 сата
ПЕВАЧИЦА Зејна Муркић пријавила се за "ПЗЕ 2026", а сад је открила каква су њена очекивања. Фото: Новости Зејна ће се представити песмом "Југославија", коју се са својим сарадником написала. Фото: Новости Спремна је и да трему… »
"Јавило ми се много певача и глумаца", Зејна о ПЗЕ 2026: "Искористила сам Југославију као симбол јединства"

"Јавило ми се много певача и глумаца", Зејна о ПЗЕ 2026: "Искористила сам Југославију као симбол јединства"

Телеграф пре 3 сата
Певачица Зејна Муркић пријавила се за учешће на такмичењу "ПЗЕ 2026" и представиће се песмом "Југославија", коју је написала заједно са својим сарадником, а како истиче, песма симболизује јединство. Зејна тврди да је спремна и… »
"Поносна сам, многи певачи и глумци су ми пожелели срећу": Зејна Муркић о такмичењу на ПЗЕ 2026: "Искористила сам Југославију…

"Поносна сам, многи певачи и глумци су ми пожелели срећу": Зејна Муркић о такмичењу на ПЗЕ 2026: "Искористила сам Југославију…

Блиц пре 4 сати
Певачица је изразила самопоуздање, захваљујући претходним искуствима на фестивалу и подршци колега. Зејна поносно истиче утицаје које је имала прилику да стекне од искуснијих колегиница. Певачица Зејна Муркић пријавила се за… »

Вести дана »