Povezane vesti
Jugoslavija je simbol jedinstva: Zejna Murkić o takmičenju na "PZE 2026" i očekivanjima (foto)
Večernje novosti 09.02.2026
PEVAČICA Zejna Murkić prijavila se za "PZE 2026", a sad je otkrila kakva su njena očekivanja. Foto: Novosti Zejna će se predstaviti pesmom "Jugoslavija", koju se sa svojim saradnikom napisala. Foto: Novosti Spremna je i da tremu, s obzirom na to da je… »
"Javilo mi se mnogo pevača i glumaca", Zejna o PZE 2026: "Iskoristila sam Jugoslaviju kao simbol jedinstva"
Telegraf 09.02.2026
Pevačica Zejna Murkić prijavila se za učešće na takmičenju "PZE 2026" i predstaviće se pesmom "Jugoslavija", koju je napisala zajedno sa svojim saradnikom, a kako ističe, pesma simbolizuje jedinstvo. Zejna tvrdi da je spremna i da nema tremu, budući da… »
"Ponosna sam, mnogi pevači i glumci su mi poželeli sreću": Zejna Murkić o takmičenju na PZE 2026: "Iskoristila sam Jugoslaviju…
Blic 09.02.2026
Pevačica je izrazila samopouzdanje, zahvaljujući prethodnim iskustvima na festivalu i podršci kolega. Zejna ponosno ističe uticaje koje je imala priliku da stekne od iskusnijih koleginica. Pevačica Zejna Murkić prijavila se za "PZE 2026", a sad je… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 4 satijoš 29 povezanih
Užas kod Aleksinca: Žena trovala pse lutalice, pa tela bacala u bunar
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
Liverpul demolirao Galatasaraj u paklu Enfilda: Samardžić strelac u novom debaklu Atalante, pirova pobeda Tudora i Totenhema!
Kurir pre 4 minutajoš 33 povezane
"Tramp gubi strpljenje zbog zatvaranja Ormuskog moreuza": Izrael napao iransko gasno polje kako bi poslao američku poruku
Kurir pre 4 minutajoš 79 povezanih