Povezane vesti
"Nudio sam Partizanu Petruševa i dobio najneverovatniji odgovor": Miško Ražnatović prvi put javno izneo imena
Mondo pre 22 dana
Najuticajniji srpski agent Miško Ražnatović detaljno je govorio o svom odnosu sa Partizanom, sa kojim je prethodnih godina blisko sarađivao, ali imao i prekide saradnje u vreme javnog sukoba sa Zoranom Savićem, bivšim sportskim direktorom. Gostujući na… »
Kako je Miško otpustio Lesora jer je "rekao da hoće Partizan, a želeo je Zvezdu"
Sportske.net pre 21 dana
Miodrag Miško Ražnatović govorio je na TV "Una" o temama koje muče srpsku košarkašku javnost, a kao jedan od najboljih agenata u svetu košarke bio je kompetentan da govori i o KK Partizan, o kom je bilo najviše reči. "Mislim da rezultati Partizana koji… »
Nikad luđa priča Miška Ražnatovića, Lesor hteo u Zvezdu pre Partizana, on ga otpustio posle toga: "Matijas..."
Telegraf pre 21 dana
Najveći agent u čitavoj Evropi, naš Miško Ražnatović gostuje u emisiji "Indirektno" kod Popa i Milana, gde govorio o brojnim temama. On se dotakao i Matijasa Lesora, koji je igrao i za Zvezdu, ali i za Partizan. Upitan je Ražnatović upravo o Matijasu… »
Miško Ražnatović otkrio detalje sukoba sa Micićem: "Zalizani ovo, zalizani ono, imam dve opcije..."
Telegraf pre 21 dana
Jedan od najboljih košarkaših menadžera Evrope i sveta Miško Ražnatović gostovao je u emisiji "Super indirektno kod Popa i Milana". Pored brojnih košarkaških tema, govorio je i o sukobu sa košarkašem Vasilijem Micićem. On je istakao da je mnogo toga… »
Ražnatović o slučaju "Osetkovski": "Nisam pregovarao sa Savićem, nisam znao da Obradović nije bio obavešten"
Telegraf pre 21 dana
Saga oko Dilana Osetkovskog i njegovog dolaska u Partizan traje i dan danas, a njegov agent, Miško Ražnatović obelodanio je kako su tekli pregovori. U podkastu "Indirektno kod Milana i Popa" Ražnatović je prvi put progovorio o prelasku nemačkog krilnog… »
Miško otkrio sve o Dilanu Osetkovskom i Džabariju Parkeru!
Sportske.net pre 21 dana
Pitanje koje se postavljalo jeste pitanje - Dilana Osetkovskog. Željko Obradović je na video obraćanju koja je bila njegova oproštajna poruka od Partizana rekao da Osetkovski nije bio njegova želja. Šta o tome ima da kaže Miško Ražnatović koji je večeras… »
Miško objasnio zašto igrači odlaze na koledž, pa poručio: "Očekujem zlato u Los Anđelesu!"
Sportske.net pre 21 dana
Miodrag Miško Ražnatović je bio gost kod Popa i Milana na TV "Una" u emisiji "Indirektno". Jedno od pitanja bilo je vezano i za Megu i igrače koji igraju tamo. "Ne treba kritikovati Zvezdu i Partizan. Zvezda i Partizan moraju da pobeđuju. Tri vezana… »
Miško nudio Partizanu Fransiska, Rajta, Kondića, Petruševa, a Lovernja nije hteo Željko!
Sportske.net pre 21 dana
Miodrag Ražnatović je gostujući na TV "Una" u emisiji "Indirektno" kod Popa i Milana govorio o raznim temama, a između ostalog i o svom odnosu sa KK Partizan koji se pogoršao u poslednjim godinama dolaskom Zorana Savića u klub. Ražnatović ističe da je… »
"Budućnost srpske košarke nikad bolja": Miško očekuje zlato na Olimpijskim igrama 2028. u Los Anđelesu
Mondo pre 21 dana
Poznati srpski menadžer Miodrag Miško Ražnatović ambiciozno je rekao da očekuje da reprezentacija Srbije na Olimpijskim igrama 2028. godine osvoji zlato. Tu hrabru procenu dao je u odgovoru na pitanje kakva je budućnost srpske košarke. "Budućnost srpske… »
Miško Ražnatović otkrio: "NBA Evropa ne vidi Zvezdu i Partizan u projektu"
Telegraf pre 21 dana
Veliko je pitanje u kom pravcu će evropska košarka u budućnosti ići pojavom interesovanja NBA lige da uđe na evropsko tržište. O tome je govorio i Miško Ražnatović, a otkrio je i kakav je status Zvezde i Partizana u projektu "NBA Evropa". Već mesecima se… »
Miško Ražnatović otkrio: "Petruševa sam nudio Partizanu, a onda... Žoc odbio Lovernja, nudio sam im Fransiska"
Telegraf pre 21 dana
Najpoznatiji košarkaški agent u Evropi, ali i šire od toga - Miško Ražnatović, gostuje u emisiji "Indirektno" kod Popa i Milana na TV Una gde je pričao o mnogim stvarima. On je pričao i šta se dešavalo u Partizanu, tačnije, koga je nudio ovom klubu… »
Ražnatović otkrio sve detalje odlaska Madara iz Humske: "Da su me tužili, Partizan bi izgubio na BAT-u"
Telegraf pre 21 dana
Odlazak Jama Madara iz Partizana nekako je ostao večita tema u košarkaškim krugovima u Srbiji, a njegov agent, Miško Ražnatović prvi put je otkrio sve detalje pregovora i raskida ugovorasa klubom iz Humske. Madar je naprasno (bar kako su navijači bili… »
Vesti dana »
Dramatična eskalacija na Bliskom istoku! "Ušli su i vrše operacije": Izraelska vojska upala u Liban, ministar izdao naređenje
Blic pre 19 minutajoš 22 povezane
"Video sam raketne napade": Srbi iz Dubaija saznali za let neposredno pre polaska, aerodrom pun emocija
Telegraf pre 24 minutajoš 24 povezane
VIDEO "Ovo su ti Jokićeve ludorije, kao da je snajperista u dvorani": Komentatori udarili na Jokića zbog ponašanja - Rivali se hvatali za glavu, potkrala se psovka u prenosu
Nova pre 19 minutajoš 36 povezanih
uživo Sukob se širi Bliskim istokom: SAD i Izrael nastavljaju udare na Iran i Liban, počela evakuacija Srba
NIN pre 19 minutajoš 15 povezanih