Povezane vesti
"Nudio sam Partizanu Petruševa i dobio najneverovatniji odgovor": Miško Ražnatović prvi put javno izneo imena
Mondo pre 2 dana
Najuticajniji srpski agent Miško Ražnatović detaljno je govorio o svom odnosu sa Partizanom, sa kojim je prethodnih godina blisko sarađivao, ali imao i prekide saradnje u vreme javnog sukoba sa Zoranom Savićem, bivšim sportskim direktorom. Gostujući na… »
Kako je Miško otpustio Lesora jer je "rekao da hoće Partizan, a želeo je Zvezdu"
Sportske.net pre 1 dan
Miodrag Miško Ražnatović govorio je na TV "Una" o temama koje muče srpsku košarkašku javnost, a kao jedan od najboljih agenata u svetu košarke bio je kompetentan da govori i o KK Partizan, o kom je bilo najviše reči. "Mislim da rezultati Partizana koji… »
Nikad luđa priča Miška Ražnatovića, Lesor hteo u Zvezdu pre Partizana, on ga otpustio posle toga: "Matijas..."
Telegraf pre 1 dan
Najveći agent u čitavoj Evropi, naš Miško Ražnatović gostuje u emisiji "Indirektno" kod Popa i Milana, gde govorio o brojnim temama. On se dotakao i Matijasa Lesora, koji je igrao i za Zvezdu, ali i za Partizan. Upitan je Ražnatović upravo o Matijasu… »
Miško Ražnatović otkrio detalje sukoba sa Micićem: "Zalizani ovo, zalizani ono, imam dve opcije..."
Telegraf pre 1 dan
Jedan od najboljih košarkaših menadžera Evrope i sveta Miško Ražnatović gostovao je u emisiji "Super indirektno kod Popa i Milana". Pored brojnih košarkaških tema, govorio je i o sukobu sa košarkašem Vasilijem Micićem. On je istakao da je mnogo toga… »
Ražnatović o slučaju "Osetkovski": "Nisam pregovarao sa Savićem, nisam znao da Obradović nije bio obavešten"
Telegraf pre 1 dan
Saga oko Dilana Osetkovskog i njegovog dolaska u Partizan traje i dan danas, a njegov agent, Miško Ražnatović obelodanio je kako su tekli pregovori. U podkastu "Indirektno kod Milana i Popa" Ražnatović je prvi put progovorio o prelasku nemačkog krilnog… »
Miško otkrio sve o Dilanu Osetkovskom i Džabariju Parkeru!
Sportske.net pre 1 dan
Pitanje koje se postavljalo jeste pitanje - Dilana Osetkovskog. Željko Obradović je na video obraćanju koja je bila njegova oproštajna poruka od Partizana rekao da Osetkovski nije bio njegova želja. Šta o tome ima da kaže Miško Ražnatović koji je večeras… »
Miško objasnio zašto igrači odlaze na koledž, pa poručio: "Očekujem zlato u Los Anđelesu!"
Sportske.net pre 1 dan
Miodrag Miško Ražnatović je bio gost kod Popa i Milana na TV "Una" u emisiji "Indirektno". Jedno od pitanja bilo je vezano i za Megu i igrače koji igraju tamo. "Ne treba kritikovati Zvezdu i Partizan. Zvezda i Partizan moraju da pobeđuju. Tri vezana… »
Miško nudio Partizanu Fransiska, Rajta, Kondića, Petruševa, a Lovernja nije hteo Željko!
Sportske.net pre 1 dan
Miodrag Ražnatović je gostujući na TV "Una" u emisiji "Indirektno" kod Popa i Milana govorio o raznim temama, a između ostalog i o svom odnosu sa KK Partizan koji se pogoršao u poslednjim godinama dolaskom Zorana Savića u klub. Ražnatović ističe da je… »
"Budućnost srpske košarke nikad bolja": Miško očekuje zlato na Olimpijskim igrama 2028. u Los Anđelesu
Mondo pre 1 dan
Poznati srpski menadžer Miodrag Miško Ražnatović ambiciozno je rekao da očekuje da reprezentacija Srbije na Olimpijskim igrama 2028. godine osvoji zlato. Tu hrabru procenu dao je u odgovoru na pitanje kakva je budućnost srpske košarke. "Budućnost srpske… »
Miško Ražnatović otkrio: "NBA Evropa ne vidi Zvezdu i Partizan u projektu"
Telegraf pre 1 dan
Veliko je pitanje u kom pravcu će evropska košarka u budućnosti ići pojavom interesovanja NBA lige da uđe na evropsko tržište. O tome je govorio i Miško Ražnatović, a otkrio je i kakav je status Zvezde i Partizana u projektu "NBA Evropa". Već mesecima se… »
Miško Ražnatović otkrio: "Petruševa sam nudio Partizanu, a onda... Žoc odbio Lovernja, nudio sam im Fransiska"
Telegraf pre 1 dan
Najpoznatiji košarkaški agent u Evropi, ali i šire od toga - Miško Ražnatović, gostuje u emisiji "Indirektno" kod Popa i Milana na TV Una gde je pričao o mnogim stvarima. On je pričao i šta se dešavalo u Partizanu, tačnije, koga je nudio ovom klubu… »
Ražnatović otkrio sve detalje odlaska Madara iz Humske: "Da su me tužili, Partizan bi izgubio na BAT-u"
Telegraf pre 1 dan
Odlazak Jama Madara iz Partizana nekako je ostao večita tema u košarkaškim krugovima u Srbiji, a njegov agent, Miško Ražnatović prvi put je otkrio sve detalje pregovora i raskida ugovorasa klubom iz Humske. Madar je naprasno (bar kako su navijači bili… »
Vesti dana »
Zemljotres pogodio region Prizrena, osetio se i u Centralnoj Srbiji, Albaniji i Severnoj Makedoniji
Danas pre 3 satajoš 5 povezanih
Kecmanović preokretom protiv kvalifikanta došao do prve pobede u sezoni
Danas pre 4 satijoš 4 povezane