Повезане вести

"Нудио сам Партизану Петрушева и добио најневероватнији одговор": Мишко Ражнатовић први пут јавно изнео имена

"Нудио сам Партизану Петрушева и добио најневероватнији одговор": Мишко Ражнатовић први пут јавно изнео имена

Мондо 09.02.2026
Најутицајнији српски агент Мишко Ражнатовић детаљно је говорио о свом односу са Партизаном, са којим је претходних година блиско сарађивао, али имао и прекиде сарадње у време јавног сукоба са Зораном Савићем, бившим спортским… »
Како је Мишко отпустио Лесора јер је "рекао да хоће Партизан, а желео је Звезду"

Како је Мишко отпустио Лесора јер је "рекао да хоће Партизан, а желео је Звезду"

Спортске.нет 09.02.2026
Миодраг Мишко Ражнатовић говорио је на ТВ "Уна" о темама које муче српску кошаркашку јавност, а као један од најбољих агената у свету кошарке био је компетентан да говори и о КК Партизан, о ком је било највише речи. "Мислим да… »
Никад луђа прича Мишка Ражнатовића, Лесор хтео у Звезду пре Партизана, он га отпустио после тога: "Матијас..."

Никад луђа прича Мишка Ражнатовића, Лесор хтео у Звезду пре Партизана, он га отпустио после тога: "Матијас..."

Телеграф 09.02.2026
Највећи агент у читавој Европи, наш Мишко Ражнатовић гостује у емисији "Индиректно" код Попа и Милана, где говорио о бројним темама. Он се дотакао и Матијаса Лесора, који је играо и за Звезду, али и за Партизан. Упитан је… »
Мишко Ражнатовић открио детаље сукоба са Мицићем: "Зализани ово, зализани оно, имам две опције..."

Мишко Ражнатовић открио детаље сукоба са Мицићем: "Зализани ово, зализани оно, имам две опције..."

Телеграф 09.02.2026
Један од најбољих кошаркаших менаџера Европе и света Мишко Ражнатовић гостовао је у емисији "Супер индиректно код Попа и Милана". Поред бројних кошаркашких тема, говорио је и о сукобу са кошаркашем Василијем Мицићем. Он је… »
Ражнатовић о случају "Осетковски": "Нисам преговарао са Савићем, нисам знао да Обрадовић није био обавештен"

Ражнатовић о случају "Осетковски": "Нисам преговарао са Савићем, нисам знао да Обрадовић није био обавештен"

Телеграф 09.02.2026
Сага око Дилана Осетковског и његовог доласка у Партизан траје и дан данас, а његов агент, Мишко Ражнатовић обелоданио је како су текли преговори. У подкасту "Индиректно код Милана и Попа" Ражнатовић је први пут проговорио о… »
Мишко открио све о Дилану Осетковском и Џабарију Паркеру!

Мишко открио све о Дилану Осетковском и Џабарију Паркеру!

Спортске.нет 09.02.2026
Питање које се постављало јесте питање - Дилана Осетковског. Жељко Обрадовић је на видео обраћању која је била његова опроштајна порука од Партизана рекао да Осетковски није био његова жеља. Шта о томе има да каже Мишко… »
Мишко објаснио зашто играчи одлазе на колеџ, па поручио: "Очекујем злато у Лос Анђелесу!"

Мишко објаснио зашто играчи одлазе на колеџ, па поручио: "Очекујем злато у Лос Анђелесу!"

Спортске.нет 09.02.2026
Миодраг Мишко Ражнатовић је био гост код Попа и Милана на ТВ "Уна" у емисији "Индиректно". Једно од питања било је везано и за Мегу и играче који играју тамо. "Не треба критиковати Звезду и Партизан. Звезда и Партизан морају да… »
Мишко нудио Партизану Франсиска, Рајта, Кондића, Петрушева, а Ловерња није хтео Жељко!

Мишко нудио Партизану Франсиска, Рајта, Кондића, Петрушева, а Ловерња није хтео Жељко!

Спортске.нет 09.02.2026
Миодраг Ражнатовић је гостујући на ТВ "Уна" у емисији "Индиректно" код Попа и Милана говорио о разним темама, а између осталог и о свом односу са КК Партизан који се погоршао у последњим годинама доласком Зорана Савића у клуб… »
"Будућност српске кошарке никад боља": Мишко очекује злато на Олимпијским играма 2028. у Лос Анђелесу

"Будућност српске кошарке никад боља": Мишко очекује злато на Олимпијским играма 2028. у Лос Анђелесу

Мондо 09.02.2026
Познати српски менаџер Миодраг Мишко Ражнатовић амбициозно је рекао да очекује да репрезентација Србије на Олимпијским играма 2028. године освоји злато. Ту храбру процену дао је у одговору на питање каква је будућност српске… »
Мишко Ражнатовић открио: "НБА Европа не види Звезду и Партизан у пројекту"

Мишко Ражнатовић открио: "НБА Европа не види Звезду и Партизан у пројекту"

Телеграф 09.02.2026
Велико је питање у ком правцу ће европска кошарка у будућности ићи појавом интересовања НБА лиге да уђе на европско тржиште. О томе је говорио и Мишко Ражнатовић, а открио је и какав је статус Звезде и Партизана у пројекту "НБА… »
Мишко Ражнатовић открио: "Петрушева сам нудио Партизану, а онда... Жоц одбио Ловерња, нудио сам им Франсиска"

Мишко Ражнатовић открио: "Петрушева сам нудио Партизану, а онда... Жоц одбио Ловерња, нудио сам им Франсиска"

Телеграф 09.02.2026
Најпознатији кошаркашки агент у Европи, али и шире од тога - Мишко Ражнатовић, гостује у емисији "Индиректно" код Попа и Милана на ТВ Уна где је причао о многим стварима. Он је причао и шта се дешавало у Партизану, тачније, кога… »
Ражнатовић открио све детаље одласка Мадара из Хумске: "Да су ме тужили, Партизан би изгубио на БАТ-у"

Ражнатовић открио све детаље одласка Мадара из Хумске: "Да су ме тужили, Партизан би изгубио на БАТ-у"

Телеграф 09.02.2026
Одлазак Јама Мадара из Партизана некако је остао вечита тема у кошаркашким круговима у Србији, а његов агент, Мишко Ражнатовић први пут је открио све детаље преговора и раскида уговораса клубом из Хумске. Мадар је напрасно (бар… »

Вести дана »