Povezane vesti
Ilon Mask tvrdi: Amerika će 1000% bankrotirati, mogu da je spasu samo dve stvari (video)
Kurir 09.02.2026
Direktor Tesle Ilon Mask upozorio je na nagli rast američkog javnog duga, poručivši da će finansijski slom Sjedinjenih Američkih Država biti neizbežan ako veštačka inteligencija i robotika ne transformišu ekonomiju i ne ublaže teret zaduženosti, prenosi… »
Ilon Mask: Amerika će bankrotirati
Politika 09.02.2026
Samo je veštačka inteligencija i roboti mogu spasiti. Direktor kompanije Tesla Ilon Mask upozorio je na eksploziju američkog javnog duga, rekavši da će finansijski kolaps Sjedinjenih Američkih Država biti neizbežan ako veštačka inteligencija i robotika… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Serbian News Media pre 25 minutajoš 20 povezanih
RHMZ izdao upozorenje na grmljavinske nepogode za područje zapadne, jugozapadne i južne Srbije
RTV pre 46 minutajoš 17 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 21 povezana
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih